Kontrolden Çıkan Tır Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi - Son Dakika
Güncel

Kontrolden Çıkan Tır Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi

Kontrolden Çıkan Tır Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi

Çorum'un Alaca ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan TIR park halindeki 15 araca çarptı.

15.08.2012 03:34

Çorum'un Alaca ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan TIR park halindeki 15 araca çarptı. Kazanın ardından ortalık savaş alanına döndü.

Edinilen bilgilere göre, Zile Caddesinden Ankara yolu istikametine seyir halinde olan Ali Uzun yönetimindeki 19 LH 742 plakalı TIR sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

Kontrolden çıkan TIR önce cadde üzerinde park halinde duran 15 araca, ardından bir elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle elektrik direğinin zarar görmesi nedeniyle ilçede enerji akımı kesildi. TIR, bir işyerine girdikten sonra durabildi.

Teravih saatinde meydana gelen kazada vatandaşların büyük bir bölümünün camilerde olması olası bir facianın da önüne geçti.

Görgü şahitleri TIR sürücünün uyuduğunu iddia ederken sürücü Ali Uzun linç girişiminden son anda kurtarıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken TIR sürücüsü de gözaltına alındı.

Kazanın ardında 15 araç ve işyerinde büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, herhangi can kaybının yaşanmaması yüreklere su serpti.

BELEDİYE BAŞKANI EYVVAZ OLAY YERİNDE

Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, yaşanan kaza sonrasında olay yerine gelerek emniyet yetkililerinden ve görgü tanıklarından yaşanan kaza ile ilgili bilgiler aldı.

Mübarek Kadir gecesinde yaşanan bu olaydan son derece üzgün olduklarını ifade eden Başkan Eyvaz, kaza sonucunda her hangi bir can kaybının yaşanmamasının tek teselli olduğunu belirtti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kontrolden Çıkan Tır Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement