Konya'da Otomobil Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Konya'da Otomobil Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Konya\'da Otomobil Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Konya'da meydana gelen trafik kazasında, işe gitmek için yola çıkan İlyas Yaman hayatını kaybetti, diğer sürücü Yusuf Karaağaç ise yaralandı. Kazada, Yaman'ın aracı takla attı ve olay yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı sürücü Karaağaç, Emirgazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

08.02.2024 11:03  Güncelleme: 01:16
KONYA'da 2 otomobilin çarpıştığı kazada işe gitmek için yola çıkan sürücü İlyas Yaman (55) hayatını kaybetti, diğer sürücü Yusuf Karaağaç (44) yaralandı.

Kaza, saat 07.30 sıralarında Işıklar Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İşe gitmek için yola çıkan Emirgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde hizmetli olarak çalışan İlyas Yaman'ın kullandığı 42 ARK 183 plakalı otomobil ile Yusuf Karaağaç'ın idaresindeki 70 ABZ 629 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan Yaman'ın aracı takla attı. İhbarla kaza yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada Yaman hayatını kaybetti, Karaağaç yaralandı. Karaağaç Emirgazi Devlet Hastanesi'ne götürülürken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'da Otomobil Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement