Köpek saldırısına uğrayan Tunahan 3 ay sonra ilk defa dışarı çıktı - Son Dakika
Güncel

Köpek saldırısına uğrayan Tunahan 3 ay sonra ilk defa dışarı çıktı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde köpeklerin saldırısına uğrayan ve 3 aydır hastanede tedavi gören Tunahan Yılmaz'ın sağlık durumu iyiye gidiyor. Babasıyla birlikte hastanenin bahçesine çıkan Tunahan, tedavi sürecinde bilgisayarda oyun oynayarak zaman geçiriyor. Baba Halil Yılmaz, Tunahan'ın bir ameliyat daha geçirmesi planlandığını belirtirken, çocuğunun sağlık durumunun iyi gitmesinden mutluluk duyduklarını ifade etti.

07.03.2024 12:32  Güncelleme: 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kafkas Mahallesi'nde 7 Aralık günü sahipsiz köpeklerin saldırısı sonucu ağır yaralanan Nurettin Demirer İlkokulu öğrencisi Tunahan Yılmaz'ın Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi'nde tedavisi devam ediyor.Tunahan, tedavisinin sürdüğü hastanenin bahçesine 3 ay sonra babasıyla birlikte ilk kez çıkarak bir süre gezdi, kafeteryada çay içti. Zorlu bir ameliyat sürecinden geçen Tunahan, çeşitli oyuncaklarını yerleştirdiği hastane odasında bilgisayarda oyun da oynuyor.

AMELİYATIN ARDINDAN TABURCU EDİLMESİ BEKLENİYOR

Tunahan'ın bilinci açıldıktan sonra ilk olarak annesi ve yakınlarını sorduğunu anlatan Yılmaz, planlanan ameliyatın da başarılı olması durumunda çocuğun taburcu edileceğini belirtti. Çocuğunun sağlık durumunun iyi gitmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Yılmaz, "Çok mutluyuz. Çocuğum için yüzde bir umut var demiştim. O yüzde bir umut Allah'ın takdiri demiştim. Allah'ın izniyle bugünlere geldi. Doktorlarımız sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Köpek saldırısında yaralanan Tunahan 3 ay sonra ilk defa hastane bahçesine çıktı

TUNAHAN'I HASTANEYE GETİREN AMBULANS ŞOFÖRÜNE TEŞEKKÜR

Yılmaz, Tunahan'ı hastaneye getiren ambulans şoförüne de teşekkür ederek, "Sanatoryum'dan buraya gelen ambulans ancak kendi evladı olsaydı o şekilde kullanırdı arabayı. Ona sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Çok teşekkür ederim. Çok hızlı gelmiş, yetiştirmişti. Onlar bizim gizli kahramanlarımız." diye konuştu.

"ALLAH KİMSEYİ EVLAT ACISIYLA SINAMASIN"

Tunahan'ın konuşabildiğini, zorlansa bile yürümeye çalıştığını anlatan Yılmaz, çok zor zamanlardan geçtiklerini ifade etti. Yaşadıklarının ardından geldikleri noktanın kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Yılmaz, "Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Tunahan, boyama yapabiliyor. Balonlu ledi vardı. Çöpe atacaktım. 'Baba atma' dedi. Kendisi yatağının etrafına güzel bir şekilde yapıştırmış. Kendini oyalıyor. Kendisiyle barışık bir insan. Sadece 'Ne zaman gideceğiz' diyor. Arkadaşlarını özlediğini söylüyor. Okuluma, evime ne zaman gideceğim' diye soruyor." dedi.

Köpek saldırısında yaralanan Tunahan 3 ay sonra ilk defa hastane bahçesine çıktı
Köpek saldırısına uğrayan Tunahan 3 ay sonra ilk defa dışarı çıktı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Köpek saldırısına uğrayan Tunahan 3 ay sonra ilk defa dışarı çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement