Kor.General Hulusi Sayın Lisesi Öğrencilerinden Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kor.General Hulusi Sayın Lisesi Öğrencilerinden Ziyaret

Kor.General Hulusi Sayın Lisesi Öğrencilerinden Ziyaret

Nejdet Bozkurt eşliğinde katılan Korgenaral Hulusi Sayın Lisesi öğrencileri okul dergileri için Başkan Selmanoğlu'na çeşitli sorular yöneltti.

08.03.2013 10:35

Elazığ Korgeneral Hulusi Sayın Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan heyet Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na okul dergileri için bir ziyaret gerçekleştirdi.

Başkanlık makamında bugün gerçekleşen ziyarete öğretmenleri Nejdet Bozkurt eşliğinde katılan Korgenaral Hulusi Sayın Lisesi öğrencileri okul dergileri için Başkan Selmanoğlu'na çeşitli sorular yöneltti.

Öğrencilerin sorularına içtenlikle cevaplayan Başkan Selmanoğlu, ayrıca Korgeneral Hulusi sayın Lisesi öğretmen ve öğrencilerine bir jest'te yaparak, derginin bu sayısının baskısının kendisi tarafından karşılanacağını müjdeledi.

Başkan Selmanoğlu'nun bu ince davranışı sonrası son derece mutlu oldukları gözlenen heyet üyeleriyse, kendilerini kabulü ve destekleri dolayısıyla Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na minnettar olduklarını belirttiler.

Ziyaretin son bölümünde öğrenci ve öğretmenlere çeşitli kitaplardan oluşan bir hediye paketi takdim eden Başkan Selmanoğlu, daha sonra öğrenci ve öğretmenlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kor.General Hulusi Sayın Lisesi Öğrencilerinden Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement