Kosova Başbakan'ın Konutuna Düzenlenen Saldırının Görüntüleri Yayınlandı - Son Dakika
Güncel

Kosova Başbakan'ın Konutuna Düzenlenen Saldırının Görüntüleri Yayınlandı

Kosova Başbakan\'ın Konutuna Düzenlenen Saldırının Görüntüleri Yayınlandı

– Kosova Cumhurbaşkanlığı Ofisi'ne dün yapılan molotoflu saldırı üzerine Başbakan İsa Mustafa'nın liderliğindeki LDK Partisi bu sabah düzenlenen toplantıda, saldırıyı kınadı.

13.03.2016 15:18

Kosova Cumhurbaşkanlığı Ofisi'ne dün yapılan molotoflu saldırı üzerine Başbakan İsa Mustafa'nın liderliğindeki LDK Partisi bu sabah düzenlenen toplantıda, saldırıyı kınadı. Son bir ay içinde, Kosova kurumlarına, Bakan ve Bakan yardımcılarının araçlarına ve Kosova Başbakanı İsa Mustafa'nın evine toplamda 36 molotoflu saldırı düzenlendiği açıklandı.

LDK Partisi 26 Şubat protestoları sırasında Başbakan İsa Mustafa'nın evine düzenlenen moltoflu saldırının faillerinin bir an önce ortaya çıkarılması için saldırının görüntülerini de yayınladı.

Görüntülerde iki kişinin Başbakan İsa Mustafa'nın evine iki Molotof kokteyli fırlatması ve ardından yükselen alevler görülüyor.

Başbakanın evini koruyan iki polis ve Başbakan'ın ailesi, alevleri söndürdükten biraz sonra eve tekrar molotof kokteyli fırlatılıyor. LDK Partisi, faillerin bulunması için Kosova polisine yardımcı olmak amacıyla güvenlik kamerası görüntülerini yayınladığını belirtirken, saldırılar karşısında muhalefetin sessiz kalmasını da kınadıklarını iletti. - Kasap

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kosova Başbakan'ın Konutuna Düzenlenen Saldırının Görüntüleri Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement