Köyde "James Bond" Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Köyde "James Bond" Heyecanı

Köyde "James Bond" Heyecanı

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine bağlı Yakapınar köyünde "James Bond" serisinin son filmi olan "Skyfall"in bir kaç sahnesinin çekilecek olması köylüleri heyecanlandırdı.

22.01.2012 13:01

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine bağlı Yakapınar köyünde "James Bond" serisinin son filmi olan "Skyfall"in bir kaç sahnesinin çekilecek olması köylüleri heyecanlandırdı.

Hollywood, filmi olan 'James Bond' serisinin son filmi 'Skyfall'ın çekimlerinin bir bölümü Adana'nın merkez Yüreğir'e bağlı Yakapınar köyünde yapılacak. Köyde D-400 karayolunun kenarında tren yolunun bulunduğu alanda çekimler için hazırlık başladı. Çekim yapılacak alanda aksiyon sahneler çekileceği için ufak bir yol yapıldı. Çekilecek olan sahnede Bond'un köprüden trenin üzerine atlayacağı ve onun da yoldan takip edileceğini anlatan bir sahnenin çekileceği öğrenildi. Lokman Hekimi ve tarihi köprüsüyle

ünlü Yakapınar köyünde şimdi herkes Bond'un köye gelip çekim yapmasını bekliyor. Köyde kahvede, parkta her yerde Bond konuşuluyor. James Bond'u yakından tanımak isteyen gençler internetten Bond'u araştırıyor.

Köyün muhtarı Osman Akkuzu, Bond filminin köylerinde çekilmesinin olumlu olacağını belirterek, "Köyümüzün tarihinin dünyaya tanıtılması için bu film çok önemli bir etki yapar. Köyümüzün reklamı olur. Ayrıca Bond'u göreceğimiz için çok mutluyuz" dedi.

Köyde dönercilik yaparak geçimini sağlayan 36 yaşındaki Mustafa Çapanoğlu ise Bond filminde oynamak istediğini anlatarak, daha öncede köyde Yılmaz Güney'in film çektiğini kaydetti.

Beyhan Cerit ise Bond'a sıkma ve ayran ikram etmek için sabırsızlandıklarını vurgulayarak, "Bond'u göreceğimiz için çok heyecanlanıyorum. Onun gibi dünya starının köyümüze gelmesi bizi çok mutlu eder. Biz filmin çekimlerini gidip Bond ile tanışmak istiyoruz. Ona Misis ayranı ve sıkması ikram edeceğiz" diye konuştu.

Yusuf Özbay (31), ise filmin köyün tanıtımı için çok iyi olacağını ifade ederek "Biz onu izlemeye gideceğiz peki Bond'ta bizi görecek mi?" dedi.

Filmin çekileceği yerde ise çocuklar şimdiden nöbet tutmaya başlamış bile. Çocuklar filim çekilmeden önce kendileri yolda mobilet sürüp futbol oynuyor. Bazı vatandaşlar isi Bond filmini aratmayacak şekilde at arabasıyla aksiyon hareketler yapıyor.

Serkan Özbek, yolu Bond filmi için hazırladıklarını kendileri neden yol yapıldığını sorduklarını film için yaptıklarını söylediklerini, James Bond'u görmek için sabırsızlandıklarını kaydetti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Köyde 'James Bond' Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement