Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü, Adıyaman'da Her Gün 500 Kişilik İftar Sofrası Kuruyor - Son Dakika
Güncel

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü, Adıyaman'da Her Gün 500 Kişilik İftar Sofrası Kuruyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü, Adıyaman\'da Her Gün 500 Kişilik İftar Sofrası Kuruyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü, 2022 yılında başlattığı iftar etkinliğini bu yıl 81 ilde gerçekleştiriyor. Adıyaman'da da her gün 500 kişilik iftar sofrası kuruluyor. İftar programlarında çocukları eğlendiren ve çeşitli hediyeler veren Vakıflar Genel Müdürlüğü, gençlerin vakıf konusunda bilinçlenmelerini amaçlıyor.

26.03.2024 13:11  Güncelleme: 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü, Adıyaman'da her gün 500 kişilik iftar sofrası kuruyor.

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürü Mehmet Ali Palalı, AA muhabirine, Vakfılar Genel Müdürlüğünün 2022 yılında 25 ilde başlattığı iftar etkinliğinin bu yıl 81 ilde gerçekleştirildiğini söyledi.

"Vakıf gelenektir, vakıf berekettir" sloganıyla hareket ettiklerini aktaran Palalı, "Her yıl olduğu gibi bu yılda Adıyaman'da iftar etkinliği düzenliyoruz. Bu yıl Musalla Camisi yanında 500 kişilik iftar programı düzenliyoruz. Bizler tüm Adıyamanlı vatandaşlarımız buraya kurduğumuz iftar çadırına bekliyoruz. Adıyaman'da da öğrenci bursu, kuru gıda, muhtaç maaşından ziyade her türlü desteği düzenlemekteyiz." dedi.

İftar programlarında çocukları da eğlendirdiklerini ve çeşitli hediyeler verdiklerini aktaran Palalı, ramazan ruhunu yaşatarak gençlerin vakıf konusunda bilinçlenmelerini de amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü, Adıyaman'da Her Gün 500 Kişilik İftar Sofrası Kuruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement