Öğrenci Yurdunda Kalan Kızlarla Kantin İşletmecisinin Kavgası Kamerada! - Son Dakika
Güncel

Öğrenci Yurdunda Kalan Kızlarla Kantin İşletmecisinin Kavgası Kamerada!

Aydın'da üniversite öğrencilerinin kaldığı kız öğrenci yurdunda kantini işleten 40 yaşındaki Ö.A ile kız öğrenciler arasında gerginlik çıktı. O anları öğrenciler görüntüledi.

30.05.2017 14:37  Güncelleme: 16:02

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, üniversite öğrencilerinin kaldığı kız öğrenci yurdunun kantinini işleten 40 yaşındaki Ö.A, sahurda tartıştığı bir grup kız öğrencinin üzerine yürüdü. Yaşananlar yurtta kalan diğer öğrenciler tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

SAHURDA YİYECEK BİR ŞEY BULAMAYAN ÖĞRENCİLER KANTİNCİYİ ARADI

Adnan Menderes Üniversitesi Kuşadası Turizm Fakültesi'nde öğrenim gören kız öğrencilerin kaldığı Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait yurtta bir grup öğrenci saat 03.00 sıralarında sahura kalktı. Ancak, yiyecek bir şeyleri olmayan öğrenciler, yurdun kantinini işleten Ö.A.'yı arayıp, kantini açmasını istedi.

KANTİNCİ İLE KIZLAR ARASINDAKİ KAVGAYI, DİĞER ÖĞRENCİLER GÖRÜNTÜLEDİ

Eşi Z.A. ile yurda gelerek kantini açan Ö.A. ile kız öğrenciler arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın uzaması üzerine Ö.A., iki kız öğrenci ile yanlarındaki arkadaşlarının üzerine yürüdü. Elinde bıçak bulunan Ö.A.'dan korkan kız öğrenciler, panikle kaçarken o anlar yurtta kalan diğer öğrenciler tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

KIZLAR POLİS ÇAĞIRDI

Olayın ardından iki kız öğrenci polisi arayıp yardım istedi. Olayın polise taşınması üzerine taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadı.

Öğrenci Yurdunda Kalan Kızlarla Kantin İşletmecisinin Kavgası Kamerada!
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öğrenci Yurdunda Kalan Kızlarla Kantin İşletmecisinin Kavgası Kamerada! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement