Kütahya'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 3 Şüpheliden 2'si Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kütahya'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 3 Şüpheliden 2'si Tutuklandı

Kütahya\'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 3 Şüpheliden 2\'si Tutuklandı

Kütahya'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il dışından satmak için kente uyuşturucu getirdikleri belirlenen H.Ş, M.B. ve E.Y'yi takibe aldı. Zanlıların bulundukları araçları çevre yolunda durduran ekipler, yaptıkları aramalarda 4 bin 446 adet sentetik hap, 13,55 gram sentetik uyuşturucu ile hassas terazi ele geçirdi. Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.Ş. ve M.B. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, E.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kütahya'da yılbaşından bu yana uyuşturucu operasyonlarında tutuklanan zanlı sayısının 58 olduğu öğrenildi.

09.04.2024 15:35  Güncelleme: 15:37

Kütahya'da, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il dışından satmak için kente uyuşturucu getirdikleri belirlenen H.Ş, M.B. ve E.Y'yi takibe aldı.

Zanlıların bulundukları araçları çevre yolunda durduran ekipler, yaptıkları aramalarda 4 bin 446 adet sentetik hap, 13,55 gram sentetik uyuşturucu ile hassas terazi ele geçirdi.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.Ş. ve M.B. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, E.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, Kütahya'da yılbaşından bu yana uyuşturucu operasyonlarında tutuklanan zanlı sayısının 58 olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kütahya'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 3 Şüpheliden 2'si Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement