Kütahya Gediz Gokart Kazasında Ölen Kızın Memleketine Ateş Düştü Gokart Kazasında Ölen Kızın... - Son Dakika
Güncel

Kütahya Gediz Gokart Kazasında Ölen Kızın Memleketine Ateş Düştü Gokart Kazasında Ölen Kızın...

Kütahya Gediz Gokart Kazasında Ölen Kızın Memleketine Ateş Düştü Gokart Kazasında Ölen Kızın...

Adapazarı'nda bir alışveriş merkezinin otoparkında bindiği go-kartta başı koparak feci şekilde hayatını kaybeden 24 yaşındaki Tuğba Erdoğan'ın baba ocağı olan Kütahya'nın Gediz İlçesi'ne ateş düştü.

08.02.2013 15:59

Adapazarı'nda bir alışveriş merkezinin otoparkında bindiği go-kartta başı koparak feci şekilde hayatını kaybeden 24 yaşındaki Tuğba Erdoğan'ın baba ocağı olan Kütahya'nın Gediz İlçesi'ne ateş düştü.Adapazarı'nda dün (Perşembe) saat 13.30 sıralarında, çevreyolu kenarında bulunan bir alışveriş merkezinin otoparkında oluşturulan go-kart pistinde meydana gelen olayda, arkadaşlarıyla birlikte go-karta binmek üzere piste gelen Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Çevre Mühendisliği son sınıf öğrencisi olan Tuğba Erdoğan, araca binip tur atmaya başladı. Emniyet kemerinin üst şeridini göğsü yerine boynuna geçirdiği ileri sürülen genç kız, araçla hızlanarak turunu sürdürdü. Aşırı hızlı bir şekilde yol alan Tuğba Erdoğan, bir virajı dönüşü sırasında bariyere çarptı. Çarpmayla birlikte emniyet kemeri genç kızın başını gövdesinden ayırdı. Genş kızın başının kopmasına emniyet kemerinin yanı sıra kaşkolunun motor aksamına dolanmasının da neden olabileceği belirtildi. Feci şekilde hayatını kaybeden genç kızın cansız bedeni savcılık tarafından olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Tuğba Erdoğan'ın feci ölümü Sakarya Üniversitesi'ni yasa boğarken, Kütahya'nın Gediz ilçesindeki baba ocağına da ateş düştü. Gediz'de yaşayan emekli elektrik teknisyeni baba Süleyman Erdoğan ve ev hanımı anne Zehra Erdoğan'ın ilk çocukları olan Tuğba Erdoğan'ın TOKİ 2. Etap'taki baba evini dolduran yakınları yasa boğuldu. Baba Süleyman Erdoğan ve yakınlarının cenazeyi teslim almak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gittikleri öğrenildi.

BİR AY SONRA SÖZLENECEKTİ

Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü 4'ncü sınıf öğrencisi olan Kütahya Gedizli Tuba Erdoğan, yarıyıl tatili için 20 Ocak'ta baba evine geldi. Sakarya'da özel bir kuruluşta Çevre Mühendisliği yaptığı öğrenilen Muhammet Enes Özkan'la evlilik kararı alan Tuğba Erdoğan, yarıyıl tatili için geldiği memleketi Gediz'de konuyu baba ve annesi Süleyman-Zehra Erdoğan çiftine açtı. Ailenin onay vermesi üzerine Muhammet Enes Özkan ailesi ile birlikte Gediz'e gelerek Tuğba Erdoğan'ı ailesinden istedi. Erdoğan çiftinin evliliğe olumlu bakması üzerine kızları Tuğba ve Muhammet'in söz yüzüklerinin Mart ayı içinde Sakarya'da takılması kararı alındı.

HAYATINI SAKARYA'DA SÜRDÜRECEKTİ

Tuğba Erdoğan'ın, Muhammet Enes Özkan ile yaz ayında evlenerek hayatını Sakarya'da sürdürmek istediği öğrenildi. Mezun olduktan sonra sözlüsü Muhammet Enes Özkan ile Çevre Mühendisliği yapmayı planlayan Tuğba Erdoğan'ın feci ölümü Gediz'deki kardeşleri Büşra Erdoğan (14) ve Murat Erdoğan'ı da (12) derinden yaraladı. TOKİ 2. Etap Konutları 1. Blok 5. kat No: 23'te oturan Erdoğan ailesinin evine yakınları taziye ziyaretini sürdürüyor. Tuğba Erdoğan'ın cenazesinin İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan baba Süleyman Erdoğan ve yakınları tarafından alınarak yarın (Cumartesi) Gediz'e getirilip defnedileceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kütahya Gediz Gokart Kazasında Ölen Kızın Memleketine Ateş Düştü Gokart Kazasında Ölen Kızın... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement