Kuzova Köylerinden Başkan Selmanoğlu'na Onurluk - Son Dakika
Güncel

Kuzova Köylerinden Başkan Selmanoğlu'na Onurluk

Kuzova Köylerinden Başkan Selmanoğlu\'na Onurluk

Kuzova Köyleri Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Atik Birici Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

31.08.2013 10:00  Güncelleme: 10:36

Ziyarette bir konuşma yapan Kuzova Yardımlaşma Derneği Başkanı Atik Birici, şehir merkezi yanında köyleriyle de hızla kalkınan ve büyüyen bir kent konumunda bulunmaktadır diyerek konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Bizler de Kuzova ve çevre köyleri olarak yöremizde bulunan köylerimizin muhtarlarıyla ortak projeleri gerçekleştirip, kendi öz potansiyelimiz ile hükümetimizin getireceği hizmetleri birleştirerek, sizlerin de katkılarınızla Kuzova Yöresinin daha da kalkınması ve sorunlarının çözümlenmesi amacıyla dernekleştik. Yaklaşık 35 köy muhtarlığımız bir çatı altında buluşturarak ortak akılla önemli projeleri sizlerin de katkılarıyla hayata geçirmeye ve bölgenin cazibesini artırmaya gayret edeceğiz.

Bizler yeni kurulan bu derneğimize ve bu dernek bünyesinde yer alan köy muhtarlıklarımıza yapacağınız katkılardan dolayı tüm muhtarlarımız adına teşekkür ederiz."

"Ziyaretinizden dolayı çok mutlu oldum" şeklinde sözlerine başlayan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu "Bugün çok değerli hemşerilerimizle birlikteyiz. Belediyemiz sizlerin sizin eviniz." diyerek konuşmasını şu şekilde tamamladı:

"Belediye olarak sizlere hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Elimizden geldikçe vatandaşlarımıza hizmet etmeyi ekimizce şar etmişiz ve hizmetlerimize devam edeceğiz. Allah nasip ederse köylerimizin cami, hafriyat ve çevre düzenlemesi ihtiyaçlarına elimizden geldikçe yardımcı olmaya çalışıyoruz. Şehrimizin her noktasında vatandaşlarımızın emrinde olduğumuzu bir kere daha ifade etmek istiyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bizler her zaman sizin yanında olduğumu belirmek istiyorum."

Ziyarette ayrıca Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Alçin Öztürk'de başarılı çalışmalarından dolayı Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na bir onurluk takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kuzova Köylerinden Başkan Selmanoğlu'na Onurluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement