Le Meridien İstanbul Etiler Pr Ajansını Seçti - Son Dakika
Güncel

Le Meridien İstanbul Etiler Pr Ajansını Seçti

Le Meridien İstanbul Etiler Pr Ajansını Seçti

Le Meridien Etiler İstanbul, Türkiye'deki stratejik iletişim çalışmaları için iş ortağı olarak Sade İletişim Danışmanlığı'nı seçti.

11.02.2013 12:24

Dünya'nın önde gelen otel gruplarından Starwood Hotels and Resorts'a bağlı Le Meridien Etiler İstanbul, Türkiye'deki stratejik iletişim çalışmaları için iş ortağı olarak Sade İletişim Danışmanlığı'nı seçti.

Mart 2012 tarihinde Türkiye'deki ilk otelini Avrupa ile Asya'nın kesiştiği nokta olan İstanbul'da açan Le Meridien, yeni nesil otellerin ilk temsilcilerinden biri. Fark yaratan hizmet kalitesi, çağdaş stil ile dekore edilmiş 18 residential suite ve 259 konuk odası, sanat etkinlikleri ve gurme yemekleri ile sektöre yeni bir soluk getiren Le Meridien İstanbul Etiler, tüm Le Meridien protföyü içerisindeki en yeni ve en önem verilen otellerden biri http://www.lemeridienistanbuletiler.com/tr

Sade İletişim Danışmanlığı, müşterilerine stratejik iletişim danışmanlığı çerçevesinde stratejik iletişim danışmanlığı marka iletişimi, medya iletişimi, kriz iletişimi, konu yönetimi, lider iletişimi ve etkinlik yönetimi konularında hizmet vermektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Le Meridien İstanbul Etiler Pr Ajansını Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement