LED'in Dünya Çapında Lider Üreticisi Optoğan Bolu'da - Son Dakika
Güncel

LED'in Dünya Çapında Lider Üreticisi Optoğan Bolu'da

LED\'in Dünya Çapında Lider Üreticisi Optoğan Bolu\'da

Dr. Maxim Odnoblyudov başkanlığındaki bir heyet Bolu Valiliğine gelerek Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı ile görüşmelerde bulundu.

14.07.2012 08:43

Dünya çapında lider olan LED teknolojisi üreticisi OPTOGAN'ın Başkanı ve CEO'su Dr. Maxim Odnoblyudov başkanlığındaki bir heyet Bolu Valiliğine gelerek Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı ile görüşmelerde bulundu.

Dünya çapında lider olan LED teknolojisi üreticisi OPTOGAN'ın Başkanı ve CEO'su Dr. Maxim Odnoblyudov, Başkan Yardımcısı Dr. Alexey Kovsh ve Genel Satış ve İş Geliştirme Direktörü Ove Sörensen ile birlikte Ülkemize gelerek bir dizi incelemelerde ve ziyaretlerde bulundular.

Kocaeli ve Ankara İlindeki yetkililerle görüşmelerinin ardından Bolu İline gelen heyet Valiliği'ne gelerek Vali Yardımcımız Ayhan KARTLI görüştü.

Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı'nın başkanlığında yapılan toplantı yaklaşık 3 saat sürdü. Toplantıda OPTOGAN yetkilileri İlimizde yapmayı düşündükleri yatırımlar hakkında katılımcılara bilgiler vererek, çalışmalarında kendilerine destek verilmesini istediler.

İlimizde uygun yatırım ortamının olduğunu belirten Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı planlanan yatırımın İlimiz de gerçekleştirildiği taktirde memnuniyetle her türlü yardım ve desteği Valilik olarak yapacaklarını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel LED'in Dünya Çapında Lider Üreticisi Optoğan Bolu'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement