LG Teknolojideki Bilgi Birikimini Ticari Tip Klimaya Aktarıyor - Son Dakika
Güncel

LG Teknolojideki Bilgi Birikimini Ticari Tip Klimaya Aktarıyor

LG Teknolojideki Bilgi Birikimini Ticari Tip Klimaya Aktarıyor

LG'nin lansmanını gerçekleştirdiği yeni ticari tip kliması Multi V IV, üstün performans ve sınıfında lider enerji verimliliği sunuyor.

04.10.2013 11:55

Maliyete dayalı rekabette yeni çözüm: LG Multi V IV ticari tip klima

LG Electronics yeni ticari tip kliması Multi V IV'ü Hilton Convention Center'da gerçekleştirilen etkinlikte tanıttı. Multi V ürün serisinin en son üyesi olan bu model üst düzey enerji verimliliği sunarak işletme maliyetlerinin düşürülmesine katkı sağlıyor. Multi V IV bir dizi gelişmiş, patentli teknolojinin yanı sıra kullanıcının sistemi uzaktan görüntüleme ve kontrol edebilmeye olanak veren akıllı kontrol özelliğine sahip.

Multi V IV ticari tip klimanın amiral gemisi

Multi V IV tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan LG Electronics Ticari Tip Klima Bölümü Başkanı Ken G. Lee, günümüzde enerji tasarrufu konusunun gittikçe daha fazla önem kazandığını, Multi V IV'ün bu soruna ciddi bir çözüm kaynağı olduğunu söyledi. Ken G. Lee ticari tip klima kullanan işletmelere seslenerek "Bu olağanüstü ürünümüzü sizin uzmanlığınızla birleştireceğiz. En iyi sonucu alabilmemiz için farklı teknoloji ve servislere yatırım yapmaya devam edeceğiz. Böylece çalışma koşullarınızı en üst seviyeye taşımanıza katkı sağlayacağız" dedi.

Multi V IV tanıtım toplantısında konuşan LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, "Ticari tip klima sektöründe yeni amiral gemimiz Multi V IV; kompresör, ısı eşanjörü, yağ ve soğutucu teknolojisinde gerçekleştirdiğimiz ciddi atılımlar ile eşi görülmemiş düzeylerde enerji verimliliği sunuyor. Sahip olduğu 4,85'lik EER değeri bu gerçeği net şekilde ortaya koyuyor. Aynı zamanda, yüksek basınçlı yağ dönüşümü sistemimizi hayata geçirerek uzun süredir devam eden kompresör enerji sarfiyatı sorununa çözüm sağlıyoruz. Sektör lideri bu ürün, değerli küresel HVAC müşterilerimize işletim giderlerinde mükemmel tasarruf ve çok daha fazla rahatlık sunuyor" dedi.

Stratejik işbirliği

Bosch Termoteknik Genel Müdürü Zafer Polat, iklimlendirme sektöründe elde ettikleri güçlü konumlarını, LG'nin yenilikçi, çevreci ve verimli ürünleriyle pekiştirdiklerini söyledi. LG ile klima sistemleri konusundaki stratejik ve sinerjiye dayalı işbirliklerinin çok olumlu bir şekilde devam ettiğini belirten Zafer Polat, sözlerini şöyle sürdürdü: "LG markasının inovatif ve ileri teknoloji ürünleri, iklimlendirme sektöründeki güçlü Bosch Termoteknik ürünleri ve hizmetleriyle birleştiğinde sektörün ihtiyacı olan çözümler kendiliğinden gelmektedir. Bugün lansmanını gerçekleştirdiğimiz fark yaratan yenilikçi Multi V IV'ün yanı sıra LG ve Bosch etkin pazarlama faaliyetleri, müşteri odaklı yaklaşımları, eğitimler, yaygın ve yetkin dağıtım, servis teşkilatı ile sektör temsilcilerine çeşitli hizmetler sunuyor."

Etkinliğin sonunda ise Bosch Termoteknik Ürün Müdürü Özgür Denizalp LG Multi V IV hakkında ayrıntılı bir sunum gerçekleştirdi.

Enerji verimliliği, yüksek performans

4,85 ile dünyanın en yüksek EER değerine sahip klima ürünü olan Multi V IV, LG'nin klima teknolojilerine yönelik yoğun Ar-Ge çalışmaları sonucu ortaya çıktı. Kısmi yük koşullarında enerji kaybını asgari düzeye çekebilen Multi V IV, entegre enerji verimliliğinde yüzde 30 düzeyinde iyileştirme sağlıyor. Multi V IV'un performans katsayısı ısıtmada yüzde 6,7, soğutmada ise yüzde 5,4 oranında artırıldı. LG'nin aktif soğutucu kontrolü dolaşımdaki soğutucu miktarını devir başına beş adımlı artırarak verimlilikte yüzde 3'lük ek kazanım sağlıyor. Enerji verimliliğinin yanı sıra Multi V IV üstün performansa sahip. Ürünün soğutma aralığı -5 dereceden -10 dereceye genişletildi. Dolayısıyla klima bilgisayar sunucu odaları gibi yıl boyunca soğuk koşullar gerektiren ortamlar için ideal bir çözüm sunuyor. Ayrıca, defrost fonksiyonundaki sürekli ısıtma operasyonu defrost zamanlarını azaltarak ısıtma kapasitesini soğuk kış aylarında yüzde 27'ye varan oranlarda artırıyor.

Akıllı telefondan kontrol

Multi V IV, daha rahat kullanım için gelişmiş fonksiyon ve özellikler sunuyor. Akıllı telefonlar üzerinden görüntüleme ve kontrol fonksiyonu, sisteme uzaktan müdahele edilmesini mümkün hale getiriyor. Aynı zamanda klimanın sahip olduğu 1000 metre borulama mesafesi, kurulumu daha da kolay getiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel LG Teknolojideki Bilgi Birikimini Ticari Tip Klimaya Aktarıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement