Lumberjack Adam İçin En Yaratıcı Hikayeyi Yazan Ödülleri Kapıyor - Son Dakika
Güncel

Lumberjack Adam İçin En Yaratıcı Hikayeyi Yazan Ödülleri Kapıyor

Lumberjack Adam İçin En Yaratıcı Hikayeyi Yazan Ödülleri Kapıyor

Lumberjack'in; Facebook sayfasında düzenlediği eğlenceli oyun "Lumberjack Hikaye Avı" ile Lumberjack adam için en beğenilen hikayeleri yazan takipçilere her hafta ödüller veriliyor.

16.11.2013 11:19

Yaratıcılığınıza güveniyorsanız ve "Lumberjack adamı için en güzel hikayeyi ben yazarım" diyorsanız Lumberjack'in Facebook sayfası facebook.com/lumberjackTR'de çok eğlenceli bir oyun sizi bekliyor.

Bir hikaye devam ettirme oyunu olan "Hikaye Avı"nda her hafta Lumberjack Facebook sayfasında başlangıcı verilen hikayenin devam ettirilmesi isteniyor. Hikayeyi devam ettiren ve bir hafta boyunca en çok beğeni toplayan üç katılımcı o haftanın kazananı oluyor ve Lumberjack hediyelerine sahip oluyor. Her hafta yarışmanın birincisi Lumberjack bot, ikincisi flo.com.tr 'de kullanılmak üzere 50 TL hediye çeki, üçüncüsü ise Lumberjack beresi kazanıyor.

Yeni koleksiyonu ve "Lumberjack is Back!" temalı reklam filmiyle dikkat çeken Lumberjack'in "Lumberjack Hikaye Avı" yarışmasına katılarak; hem hayal dünyanızı geliştirebilir, hem de yazdığınız hikayeyle herkesin beğenisini toplayabilirsiniz.

Lumberjack'in sürprizlerinden yararlanmak için siz de hemen Lumberjack'in Facebook sayfasını beğenin ve eğlenirken kazanacağınız tüm fırsatların tadını çıkarın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lumberjack Adam İçin En Yaratıcı Hikayeyi Yazan Ödülleri Kapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement