Manisasporlu Volkan'a Beşiktaş'tan Teklif - Son Dakika
Güncel

Manisasporlu Volkan'a Beşiktaş'tan Teklif

Manisasporlu Volkan\'a Beşiktaş\'tan Teklif

- MANİSASPOR'da sözleşmesi biten Hüseyin Tok'un Süper Lig kulüpleriyle anılmasından sonra şimdi de Volkan sancısı başladı.

11.06.2013 16:38  Güncelleme: 16:57

- MANİSASPOR'da sözleşmesi biten Hüseyin Tok'un Süper Lig kulüpleriyle anılması, Kahe ile anlaşma sağlanamaması, İsmail Dinler'in ise mukavelesindeki bir maddeden yararlanarak Balıkesirspor'la anlaşmasından sonra şimdi de Volkan sancısı başladı.

Yönetim satılmasına karşı olduğu kaleci Volkan Babacan'a Beşiktaş'ın teklifte bulunduğu, öneriye sıcak bakan genç file bekçisinin İstanbul temsilcisinin hafta sonunda yapılacak kongresini beklediği öğrenildi.

Bu arada ayrılan oyuncuların yerini doldurmak için kolları sıvayan yönetim Kahe'ye alternatif olarak Adanasporlu Juninho'yu, İsmail'in yerine de Altaylı İsa Akgöl'ü listeye aldı. Geçen sezon Güney ekibinde 14 gol atan Juninho'nun Manisa'ya yeşil ışık yaktığı, parasını alamadığı gerekçesiyle Altay'ı TFF'ye şikayet eden İsa'nın ise serbest kaldığı taktirde rotayı Manisaspor'a çevireceği bildirildi. Manisaspor'un gündeminde Karşıyakalı Tayfun ile Beşiktaşlı Erkan Kaş'ın da bulunduğu öğrenildi.

MHÖ - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisasporlu Volkan'a Beşiktaş'tan Teklif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement