Mardin'de Doğal Gaz Sevinci - Son Dakika
Güncel

Mardin'de Doğal Gaz Sevinci

Mardin\'de Doğal Gaz Sevinci

Mardin’de yapılan çalışmalar kapsamında ilk doğal gaz Ravza Caddesi’nde yaşayan vatandaşlar kullanmaya başladı.

26.08.2017 13:52

Mardin'de yapılan çalışmalar kapsamında ilk doğal gaz Ravza Caddesi'nde yaşayan vatandaşlar kullanmaya başladı.

Özel bir firmanın Mardin Doğal Gaz Genel Müdürü Yunus Keskin ve Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Şakir Öner Öztürk'ün katılımı ile Ravza Caddesi'nde bulunan Abdulhakim Doğan ailesinin evinde ilk doğal gazın startı verildi. Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Şakir Öner Öztürk, doğal gazı verdikleri ilk evde olduklarını söyledi. Evin hanımının doğal gaz ateşinde pişirdiği ilk kahveden Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Şakir Öner Öztürk ile Mardin Doğal Gaz Genel Müdürü Yunus Keskin'e ikram etti.

Mardin'e doğal gazın gelmesinden dolayı çok büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Öztürk, "Doğal gaz ülkemizde son yıllarda kullanılan enerjilerden bir tanesi. Mardin'inde bu hizmetten geri kalmadı. Mardin'e bu hizmeti getiren yetkililere ve bu çalışmaları yapan doğal gaz firmasına teşekkür ediyorum. Doğal gaz kullanımı ülke genelinde yaygın olmasının nedenlerden biri sağlıklı bir hava sağlaması ve şehrin temiz kalmasını sağlıyor" dedi.

Ev sakinlerinden Elif Günlüoğlu ise "Doğal gazdan dolayı hava kirliliği yaşanmayacak, kömürden kurtuluyoruz. Kömürün hem kirinden hemde evlerimizin kömür tozundan dolayı kirlenmesinden kurtuluyoruz. Sadece ısınma değil yemek pişirme olayı da ucuza geliyor. İnşallah bunları kullandıktan sonra göreceğiz" diye konuştu. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mardin'de Doğal Gaz Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement