Osmaniye Belediyesinin Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Osmaniye Belediyesinin Çalışmaları Devam Ediyor

Osmaniye Belediyesinin Çalışmaları Devam Ediyor

Osmaniye Belediyesinin yol yapım çalışmaları mahallelerde hızla devam ediyor.

29.08.2013 08:41  Güncelleme: 12:37

Parke yol seferberliği kapsamında Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesinde 16 sokak parke taşı ile kaplanıyor. Mahalleye çalışmalar kapsamında 21 bin metre kare parke taşın döşendiğini söyleyen Başkan Kadir Kara, çalışmaları mahalle muhtarı İsmail Yüce ile birlikte yerinde takip etti.

Önce mahalle sakinleri ile birlikte bir müddet sohbet eden Başkan Kara, mahalle sakinlerinden teşekkürler ve övgüler aldı. Mahalle sakinlerinin mahalle ile ilgili istek, öneri ve şikâyetlerini de dinleyen Başkan Kara, ardından parke yol yapım çalışmasının yapıldığı alanda mahalle muhtarı ile birlikte sembolik olarak yola taş yerleştirdi.

Osmaniye'de son yol yapılana kadar yol yapım çalışmalarının devam edeceğini kaydeden Başkan Kadir Kara, bu sezon Osmaniye'ye yılsonuna kadar 1 milyon metre kare yol yapacaklarını bir kez daha dile getirdi. Mahalle ayrımı yapmadan hizmetlerini Osmaniye'nin dört bir köşesine yaydıklarını ifade eden Başkan Kadir Kara şunları söyledi:

"Amacımız Osmaniyeli hemşehrilerimizin daha yaşanabilir bir şehirde yaşayabilmeleri için onların yaşadıkları semtler neresi olursa olsun, bütün sokaklarımızı, caddelerimizi en güzel haliyle belediye hizmetlerinden yararlanacak hale dönüştürmeye çalışıyoruz. Son yol yapılana kadar bu çalışmamız devam edecek. Durmayacağız ve bütün ekiplerimiz ile gece gündüz çalışacağız. Allah'ın izni ile üst yapısı yapılmayan ne caddemiz nede sokağımız kalacak."

Muhtar, "Başkan Kadir Kara'nın yaptıkları, gelecekte yapacaklarının teminatıdır"

Mahalle Muhtarı İsmail Yüce ise yapılan tüm çalışmalardan dolayı Başkan Kadir Kara'ya ve ekibine teşekkür etti. Başkan Kadir Kara'nın yaptıkları, gelecekte yapacaklarının teminatı olduğunu söyleyen Muhtar Yüce, 2009 Mart yerel seçimlerinden sonra mahallerine taziye evi, park, yol yapım çalışması, kaldırım çalışması, kanalların üzerinin kapatılması, kanalizasyon gibi pek çok hizmetin geldiğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmaniye Belediyesinin Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement