Mareşal Fevzi Çakmak Mahalesinde Yol Yapım Çalışmaları Tamamlanıyor - Son Dakika
Güncel

Mareşal Fevzi Çakmak Mahalesinde Yol Yapım Çalışmaları Tamamlanıyor

Mareşal Fevzi Çakmak Mahalesinde Yol Yapım Çalışmaları Tamamlanıyor

Osmaniye Belediyesi'nin yol yapım çalışmaları mahallelerde hızla devam ediyor.

11.12.2013 10:10

Parke yol seferberliği kapsamında Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesindeki doğalgaz boru hattı üzerindeki yol parke taşı ile kaplanıyor. Mahalleye çalışmalar kapsamında 25 bin metre kare parke taşın döşendiğini söyleyen Başkan Kadir Kara, çalışmaları mahalle muhtarı İsmail Yücel ve Belediye Meclis Üyesi Salim Karar ile birlikte yerinde takip etti.

Önce mahalle sakinleri ile birlikte bir müddet sohbet eden Başkan Kara, mahalle sakinlerinden teşekkürler ve övgüler aldı. Mahalle sakinlerinin mahalle ile ilgili istek, öneri ve şikâyetlerini de dinleyen Başkan Kara, ardından parke yol yapım çalışmasının yapıldığı alanda çalışmaları inceledi. Mahalle ayrımı yapmadan hizmetlerini Osmaniye'nin dört bir köşesine yaydıklarını ifade eden Başkan Kadir Kara, bu dönemde Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesine hak ettiği hizmeti verdiklerini söyledi.

Muhtar Yücel, "Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Tarihi Hizmetler Aldı"

Mahalle Muhtarı İsmail Yücel ise yapılan tüm çalışmalardan dolayı Başkan Kadir Kara'ya ve ekibine teşekkür etti. Başkan Kadir Kara'nın yaptıkları, gelecekte yapacaklarının teminatı olduğunu söyleyen Muhtar Yücel, 2009 Mart yerel seçimlerinden sonra mahallerine taziye evi, park, yol yapım çalışması, kaldırım çalışması, kanalların üzerinin kapatılması, kanalizasyon gibi pek çok hizmetin geldiğini ifade etti. Mahalle Muhtarı İsmail Yücel, "Kısacası Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi bu dönemde tarihinde almadığı kadar çok hizmet aldı." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mareşal Fevzi Çakmak Mahalesinde Yol Yapım Çalışmaları Tamamlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement