Marmaris Polisi, Şehit Yakınları ve Gazilere İftar Yemeği Verdi - Son Dakika
Güncel

Marmaris Polisi, Şehit Yakınları ve Gazilere İftar Yemeği Verdi

Marmaris Polisi, Şehit Yakınları ve Gazilere İftar Yemeği Verdi

Marmaris polisi, şehit yakınları ve gazilere iftar yemeği verdiMUĞLA'nın Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gazi ve şehit ailelerine iftar yemeği düzenlendi.

03.07.2016 01:09

Marmaris polisi, şehit yakınları ve gazilere iftar yemeği verdi

MUĞLA'nın Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gazi ve şehit ailelerine iftar yemeği düzenlendi.

Polis Evi'nde düzenlenen iftara Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Marmaris Müftüsü Hasan Ersöz, Marmaris Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, Müdür Yardımcısı Akif Olgun, emniyet birim amirleri ile gazi ve şehit yakınları katıldı. Ramazan Ayı'nın son günlerinde böyle değerli konuklarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Bizim için şehit yakınları ve gazilerimiz çok kıymetlidir. Burada bulunan aileler bize şehitlerimizin emanetidir. Şehit yakınları ve gazilerimizin her zaman yanındayız. Evlatlarımız, vatanı korumak için görevi başında şehit olduysa bizlerinde yakınlarının yanında olması asli görevimizdir. Bu anlamlı programı düzenlenen Marmaris Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür ederim dedi. İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya ise, Emniyet mensupları olarak her zaman şehit yakınları ve gazilerimizin yanındayız. Değerli insanlarımıza hizmet etmenin gayreti içindeyiz dedi.

Kaymakam Yüksel ve Müdür Sarıkaya konuşmalarının ardından şehit yakınları ile gazilerin masalarına giderek birebir ilgilendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris Polisi, Şehit Yakınları ve Gazilere İftar Yemeği Verdi - Son Dakika


Advertisement