Marmaris Protokolü Bayramlaşma Töreninde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Marmaris Protokolü Bayramlaşma Töreninde Buluştu

Marmaris Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde Marmaris protokolü bir araya geldi. Törene Belediye Başkanı Mehmet Oktay da katıldı. Törende, Marmaris Kaymakamı, Cumhuriyet Başsavcısı, Aksaz Deniz Üs Komutanı, İlçe Jandarma Komutanı, Emniyet Müdürü ve diğer yetkililer de hazır bulundu. Başkan Mehmet Oktay, bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu dile getirerek sağlıklı ve huzurlu bayramlar diledi.

28.06.2023 17:42

Marmaris protokolü, Öğretmenevi'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Marmaris Kaymakamlığı tarafından düzenlenen törene, Belediye Başkanı Mehmet Oktay da katıldı.

Törende, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Turgay Karabulut, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral İbrahim Kurtuluş Sevinç, İlçe Jandarma Komutanı J. Yarbay Murat Çam, Emniyet Müdürü Mehmet Vasfi Öztüzün'ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları yetkilileri de hazır bulundu.

Bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Mehmet Oktay, "Marmaris olarak bir kez daha hep birlikte bayram kutlamanın mutluluğunu yaşadık. Sağlıklı, huzurlu nice bayramlar dileğiyle" diye konuştu.

Marmaris Protokolü Bayramlaşma Töreninde Buluştu
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Marmaris Protokolü Bayramlaşma Töreninde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement