"MASKİ 30 Senedir Yapılmayan Hizmeti Yaptı" - Son Dakika
Güncel

"MASKİ 30 Senedir Yapılmayan Hizmeti Yaptı"

"MASKİ 30 Senedir Yapılmayan Hizmeti Yaptı"

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre'nin Spil Mahallesi'nde yürüttüğü dere temizlik çalışmasını tamamlayarak, vatandaşları taşkın tehlikesinden kurtardı.

15.02.2018 14:57  Güncelleme: 14:58

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde sürdürdüğü dere temizlikleri ile taşkın riskinin yanı sıra, dere kirliliğinin beraberinde getirdiği sıkıntıları da ortadan kaldırmaya devam ediyor. MASKİ bu amaçla çalışma yürüttüğü Yunusemre ilçesinde yer alan Spil Mahallesi'ndeki dere temizlik işini de noktaladı. Mahalle sakinlerinden gelen talep üzerine harekete geçen Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından derede bin 100 metrelik temizlik çalışması gerçekleştirildi.

"Buğdaylarımız sular altında kalıyordu"

Spil Mahallesi sakinlerinden Cemal Avcı, "Aşırı yağmur yağdığında Çaybaşı Deresi sürekli taşma yapıyordu. Bizim de burada tarım arazilerimiz var. Buğdaylarımız sular altında kalıyordu. Çok büyük sıkıntılar çektik. MASKİ 30 senedir yapılmayan hizmeti yaptı. Önce deremizi ıslah etti, sonra da temizliğini yaptı. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'MASKİ 30 Senedir Yapılmayan Hizmeti Yaptı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement