Meclis'e Hukukçu Çıkarması - Son Dakika
Güncel

Meclis'e Hukukçu Çıkarması

Meclis\'e Hukukçu Çıkarması

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Hukukçular Derneği Başkanı Özlem Hazinedar, TBMM'ye yaptıkları ziyaretle ilgili “Hepsi de çok özenli dinlediler bizi ve çok sıcak karşıladılar taleplerimizi. Bundan sonra çıkacak yasa tasarılarında, torba yasalarda öncelikli taleplerimizi belirttik. Birçok talebimiz var tabi bunların hepsini bir raporla kendilerine teslim ettik” dedi.

20.05.2014 17:56

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Hukukçular Derneği Başkanı Özlem Hazinedar, TBMM'ye yaptıkları ziyaretle ilgili "Hepsi de çok özenli dinlediler bizi ve çok sıcak karşıladılar taleplerimizi. Bundan sonra çıkacak yasa tasarılarında, torba yasalarda öncelikli taleplerimizi belirttik. Birçok talebimiz var tabi bunların hepsini bir raporla kendilerine teslim ettik" dedi.

Sosyal Güvenlik Kurumu Hukukçular Derneği üyeleri, TBMM'de siyasi parti grup başkanvekillerini ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan SGK Hukukçular Derneği Başkanı Hazinedar, SGK Hukukçular Derneği olarak Meclis'teki siyasi parti grup başkanvekillerini ziyaret ettiklerini belirterek, "Sosyal Güvenlik Kurumu çatısı altında 657 sayılı yasaya tabi kadrolu avukat olarak görev yapan 380'e yakın avukat arkadaşımız ile oluşturduğumuz örgütlü bir derneğiz. Sosyal ve mali haklarımızın iyileştirilmesi amaçlı kurulmuş bir dernek. Bu noktada kendi içinde bulunduğumuz durumu meclisteki bütün siyasi partilere, hiçbir fark gözetmeden hepsini arz ettik ve içinde bulunduğumuz durumun iyileştirilmesi noktasında onlardan daha adaletli bir yaklaşım beklediğimizi dillendirdik. Hepsi de çok özenli dinlediler bizi ve çok sıcak karşıladılar taleplerimizi. Bundan sonra çıkacak yasa tasarılarında, torba yasalarda öncelikli taleplerimizi belirttik. Birçok talebimiz var tabi bunların hepsini bir raporla kendilerine teslim ettik" diye konuştu.

Kamu avukatları olarak kendilerine ayrıcalıklı bir muamele içerisinde olmadıklarını vurgulayan Hazinedar, "Kamuda bugüne kadar kamunun istenmeyen evladı muamelesinin bizler adına terk edilerek artık, bizlerin de hak ettiğimiz değerin hissettirilmesini istiyoruz. Kamudaki kariyer meslek, diğer kariyer meslek mensuplarına altın tepside sunulan intibaklardan kamu avukatları olarak bizler de istifade etmek istiyoruz" ifadesini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Meclis'e Hukukçu Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement