Medıcal Park Antalyaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Medıcal Park Antalyaspor Maçının Ardından

Medıcal Park Antalyaspor Maçının Ardından

Medical Park Antalyaspor teknik direktörü Samet Aybaba, deplasmanda 2-0 galip ayrıldıkları karşılaşma sonrası karşılaşmayı değerlendirdi.

29.01.2014 17:12

Medical Park Antalyaspor teknik direktörü Samet Aybaba, deplasmanda 2-0 galip ayrıldıkları karşılaşma sonrası karşılaşmayı değerlendirdi. Kupa ile birlikte Anadolu'nun güzel şehirllerine gittiklerini söyleyen Aybaba, Böyle yerlere gittiğimizde oyuncularımız oyuna konsantre olamıyorlar, rakibi küçümsüyorlar. Bu doğal birşey onlar için. İkinci yarı oyuna müdahale edince, kaliteli oyuncularımız sahaya girince denge de değişti, skor da değişti. Ben Tokatspor'u kutluyorum. Böyle bir organizasyonda 2'inci lig takımının olması benim için önemli dedi. Medical Park Antalyaspor oyuncularından Zeki Yıldırım ise, hedefleri olan galibiyeti aldıkları için mutlu olduklarını söyleyerek kupada final oynamak istediklerini söyledi.

TOKATSPOR CEPHESİ

Tokatspor teknik direktörü Mehmet Şahan ise, futbolcularını göstermiş oldukları performansdan dolayı tebrik ettiğini söyleyerek, Elimizde kalan son oyuncularla sahaya çıktık. Herkes kendisine, formasına, Tokat'a sahip çıkarak mücadele etti. OYunun sonlarına doğru yapmamamız gereken hatalardan dolayı mağlup olduk. Sahadaki görüntümüz kesinlikle ezilmedik, rakibimiz kadar oynadık. Rakimizden daha fazla pozisyon ürettik. Ama biraz daha dikkatli olmayı becerebilseydik şu anda sahadan puanla ayrılan takım olacaktık dedi. Şahan ayrıca, karşılaşmanın hakemi Alper Ulusoy'a da tepki gösterdi. Tokatsporlu futbolcu Rıdvan Gökçe ise, eksikliklerinin olmasına rağmen karşılaşmaya iyi başladıklarını ancak ellerinden gelen bütün çabaları sarf etmelerine rağmen sahadan mağlup ayrıldıklarını dile getirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Medıcal Park Antalyaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement