Mehmet Altan Yeni Kitabı 'Küresel Vicdan' - Son Dakika
Güncel

Mehmet Altan Yeni Kitabı 'Küresel Vicdan'

Mehmet Altan Yeni Kitabı \'Küresel Vicdan\'

NT ve Fatih Üniversitesi Mehmet Altan'ı İstanbullu okurlarıyla buluşturuyor.

29.10.2011 13:03

Star Gazetesi yazarı Prof. Dr. Mehmet Altan, NT Mağazaları ve Fatih Üniversitesi Araştırmacı Fatihlililer ve Akademisyenler Kulübü'nün (AFAK) düzenlediği söyleşi ve imza gününde okuyucuları ile buluşuyor.

Eğitim ve kültür mağazacılığının adresi NT ve Fatih Üniversitesi Araştırmacı Fatihlililer ve Akademisyenler Kulübü'nün ( AFAK ) düzenlediği imza günü ve söyleşide yeni kitabı ile Mehmet Altan 'Küresel Vicdan'ı meraklıları ile buluşturuyor. Söyleşide yeni kitabı ve gündeme dair konular hakkında konuşacak olan Altan, söyleşi sonrası üniversiteliler için kitabını imzalayacak.

Prof. Dr. Mehmet Altan Fatih Üniversitesi Büyükçekmece Kampüsü D Blok Konferans Salonu'nda 01 Kasım 2011 Salı günü saat 13.15'de okurları ile buluşacak.

Mehmet Altan yeni kitabında ekonominin sermaye değil, buluşlar ve inovasyon tarafından yönlendirildiği, ulus-devletlerin gücünü yitirdiği, ırkçılığa ve aşırı milliyetçiliğe karşı Panhümanizmin doğup geliştiği bu yeniçağda yeni bir vicdana ihtiyacımız olduğunu anlatıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mehmet Altan Yeni Kitabı 'Küresel Vicdan' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement