Melis Sökmen Lasagrada Hotel'de Sahne Aldı - Son Dakika
Güncel

Melis Sökmen Lasagrada Hotel'de Sahne Aldı

Melis Sökmen Lasagrada Hotel\'de Sahne Aldı

Şehrin ortasında kaliteli ve şık atmosferi ile konuklarını ağırlayan Lasagrada Hotel İstanbul'da" Akustik Band Geceleri" tüm hızıyla devam ediyor.

11.11.2013 09:34

9 Kasım Cumartesi günü Caz müziğinin sevilen ismi Melis Sökmen'i sevenleriyle buluşturan Lasagrada Hotel İstanbul, müzik dolu bir geceye ev sahipliği yaptı. Latin, caz, R&B parçaların en güzel örneklerini dinleyicilerinin beğenisine sunan ünlü sanatçı "Deli Mavi, Özlediğim Bir Sen Varsın, Maçka" gibi eski ve yeni tüm parçalarını seslendirerek, misafirlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Sökmen, sahne öncesinde verdiği röportajda "bu zamana kadar hiç arabesk okumadım" diyerek "kendi tarzımın dışına hiçbir zaman çıkmadım, farklı tarzlar okusam bile kendi tarzıma yorumlayarak okurum" açıklamasında bulundu.

Her Cumartesi birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam eden Lasagrada Hotel İstanbul, 16 Kasım Cumartesi günü saat22:00'da Ersan Erdura'yı ağırlayarak ünlü sanatçıyı sevenleriyle buluşturacak. Bu özel gece için şimdiden rezervasyonunuzu yapmayı unutmayın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Melis Sökmen Lasagrada Hotel'de Sahne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement