Merinos Akkm'de Dağ-Der Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Merinos Akkm'de Dağ-Der Genel Kurulu Yapıldı

Merinos Akkm\'de Dağ-Der Genel Kurulu Yapıldı

Bursa'nın en etkin sivil toplum kuruluşlarından biri olan Dağ-Der'in 15. Genel Kurulu, çok sayıda üyenin katılımıyla Merinos AKKM'de yapıldı.

26.11.2012 14:45

Orhaneli-Keles-Büyükorhan- Harmancık Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin (Dağ-Der) 15. Genel Kurulu, çok sayıda üyenin ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde (Merinos AKKM) yapıldı.

İki adayın yarıştığı Dağ-Der'in 15. Genel Kurulu'na dağ yöresindeki vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Merinos AKKM Orhangazi Salonu'ndaki genel kurulda konuşan Erkan Aydın, amaçlarının dağ yöresinin sesini duyurmak olduğunu belirterek, yörenin ortada duran sıkıntılarına sahip çıkmak için, yöre insanının temsil edilmesi için yola çıktıklarını söyledi. Diğer başkan adayı Mustafa Bay ise derneğin tabanı ile tavanının bütünleşmesi adına göreve talip olduklarını ifade ederek, Dağ-Der'in siyasette, iş dünyasında ve bürokraside daha etkin olmasını istediklerini belirtti.

Üyelerin yoğun ilgisinin yanında siyasilerin de ilgi gösterdiği genel kurulda, konuşmaların ardından oy kullanımına geçildi. 1260 üyenin oy kullandığı genel kurulda geçerli sayılan 1254 oydan 640'ını alan Mustafa Bay seçimi kazanarak Dağ-Der'in yeni başkanı oldu. Erkan Aydın ise 624 oy aldı. Mustafa Bay'ın başkan olduğu yeni yönetimde H.İbrahim Kahya, Mustafa Yavuz, Talat Arı, Mehmet Türkmen, Ali Osman Tayır, Ahmet Bulut, Reşat Çalı, Ömer Aydın, Numan Ün, Raşit Deniz, Mehmet Çakır, Halil Doğru, Necati Karaasla, Ahmet Aydın, Necati Alıç, Mehmet Keskin ve Yüksel Yaşar yer aldı.

Bir önceki dönemin başkanı Erkan Aydın'ın listesinde ise, İsmail Fedai, Hüseyin Koçak, Selami Acar, İhsan Aydın, Mustafa Basrık, Recep Koçdemir, Osman Altınoğlu, Ersel Kahraman, Recep Gülşen, Kamil Yılmaz, Alper Yaldız, Mustafa Toğuş, Yılmaz Taşdemir, Ahmet Korkmaz, Mehmet Can, Erdoğan Beşdeş ve Firdevs Ferik yer alıyordu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Merinos Akkm'de Dağ-Der Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement