Mersin'de lise öğrencisi pencereden atlayarak intihar etti - Son Dakika
Güncel

Mersin'de lise öğrencisi pencereden atlayarak intihar etti

Mersin\'de lise öğrencisi pencereden atlayarak intihar etti

Mersin'de bir lise öğrencisi, arkadaşlarıyla yaşadığı kavga sonrasında okulun penceresinden atlayarak intihar etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

21.12.2023 22:09  Güncelleme: 02:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de arkadaşlarıyla kavga eden lise öğrencisi okulun penceresinden atlayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SINIF PENCERESİNDEN KENDİNİ BOŞLUĞA BIRAKTI

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında merkez Toroslar ilçesindeki Şifa Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 10. sınıf öğrencisi A.B., 3 arkadaşıyla kavga ettikten sonra velisi okula çağrıldı. Veli ve okul müdürünün görüşmesi sırasında A.B., 3'üncü katta bulunan sınıf penceresinden kendisini boşluğa bıraktı. Okul idaresinin ihbarı üzerinde bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Mersin Şehir Hastanesine götürülen A.B., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Mersin'de Kavga Eden Lise Öğrencisi Pencereden Atlayarak Hayatını Kaybetti

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden konuyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Toroslar ilçemizde bulunan Şifa Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10/B sınıfında okumakta olan A.B. isimli öğrencimizin 21.12.2023 tarihinde okulda üç arkadaşı ile kavga etmesi üzerine okul yönetimi tarafından öğrencinin velisi konu hakkında bilgi verilmek üzere okula çağırılmış, okul müdürü ile velinin görüşme yaptığı saat: 12: 00 sularında, A.B. isimli öğrencimiz 3.katta bulunan 10/B sınıfının penceresinden atlamıştır.

Mersin'de Kavga Eden Lise Öğrencisi Pencereden Atlayarak Hayatını Kaybetti

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayın fark edilmesi üzerine okul idaresi tarafından ivedilikle ambulans çağırılmış, emniyet güçlerine haber verilmiştir. Ambulansla Mersin Şehir Hastanesine götürülen öğrencimiz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir. Yaşanan bu elim olay ile ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de lise öğrencisi pencereden atlayarak intihar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Orhan Yüksel: Sınıf pencereleri sınırlı açılacak şekilde dizayn edilebilir buna uygun kilit sistemleri var . Tam açılmazsa en azından böyle üzücü olaylar meydana gelmez. Allah Rahmet eylesin. 15 1 Yanıtla

Advertisement