Mersin'de Orman Yangını - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Orman Yangını

Mersin'in Gülnar ilçesine bağlı Kavakoğlu köyü Delikkaya mevkiinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Yangın, kısa sürede büyüyerek yayıldı ve söndürme çalışmaları devam ediyor. Bölge riskli olduğu için helikopter ve çok sayıda personel ve araçla müdahale ediliyor.

16.07.2023 20:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de orman yangını

MERSİN - Mersin'in Gülnar ilçesine bağlı Kavakoğlu köyü Delikkaya mevkiinde çıkan orman yangınına müdahale edildiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, bugün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Kavakoğlu köyü yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Delikkaya mevkiindeki yangın kısa sürede büyüyerek yayılırken, ilk etapta çevre köylerden vatandaşlar, ardından Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler müdahale etti. Yangın söndürme çalışmaları devam ederken, 2008 yılında da orman yangınının yaşandığı alanın, yangın bölgesi olduğu ifade edildi.

Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, yangına 2 helikopter ve çok sayıda personel ve araçla müdahale edildiğini belirterek, bölgenin riskli olduğunu söyledi. Poyrazın söndürme çalışmalarını güçleştirdiğini kaydeden Yalçın, destek hava araçlarının bölgeye yönlendirdiğini belirtti.

Mersin\'de Orman Yangını
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mersin'de Orman Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement