MHP'li Başkana 'Silahlı Saldırıya Azmettirme' Suçlaması - Son Dakika
Güncel

MHP'li Başkana 'Silahlı Saldırıya Azmettirme' Suçlaması

MHP\'li Başkana \'Silahlı Saldırıya Azmettirme\' Suçlaması

Denizli'de kar maskeli bir kişi tarafından tabancayla vurulan iki kişiden Uğur Yokuş, kendilerini vurduran kişinin Pamukkale Belediye Başkanı MHP'li Osman Akkulak olduğunu ileri sürdü.

08.03.2012 12:17

Denizli'de kar maskeli bir kişi tarafından tabancayla vurulan iki kişiden Uğur Yokuş, kendilerini vurduran kişinin Pamukkale Belediye Başkanı MHP'li Osman Akkulak olduğunu ileri sürdü. Jandarma tarafından ifadesine başvurulan Başkan Akkulak, olayla ilgisinin bulunmadığını, kendisini yıpratıp karalamaya çalıştıklarını söyledi.

Pamukkale Beldesi Akköy yolunda geçen Salı günü Uğur Yokuş (32), Öner Özbay (28) ve Ümit Kaya (34) bir inşaatta alkol alırken, gri renkli bir otomobille gelen kar maskeli kişinin silahlı saldırısına uğradı. Tabancadan çıkan kurşunlarla Uğur Yokuş sol kolundan, Öner Özbay da sağ bacağından yaralandı. Ümit Kaya ise yara almadı. Ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Uğur Yokuş ile Öner Özbay, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

BELEDİYE BAŞKANINI SUÇLADI

Olayda yaralanan Uğur Yokuş jandarmaya verdiği ifadede, alkol aldıkları sırada gri renkli bir otomobilin geldiğini ve içinden inen kar maskeli kişinin kendilerine kurşun yağdırdığını söyledi. İfadesinde olayı Pamukkale Belediye Başkanı MHP'li Osman Akkulak'ın azmettirmiş olabileceğini ileri süren Yokuş, bir arkadaşının başkanın kızı ile arkadaşlık yaptığını, bunu kabullenmeyen başkanın da kendisini kurşunlatmış olabileceğini iddia etti.

Bunun üzerine jandarma Başkan Akkulak'ın ifadesine başvurdu. Başkan Akkulak, olay sırasında hasta olan oğlunu tedavi ettirmek için İzmir'de bulunduğunu, yaralanan kişilerin kendisini yıpratıp karalamak istediğini söyledi.

Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Başkana 'Silahlı Saldırıya Azmettirme' Suçlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement