Milli Ağaçlandırma Günü - Son Dakika
Güncel

Milli Ağaçlandırma Günü

Programdan detaylar Katılımcılardan detaylar Fidanların dikilmesinden detay Vali Erkaya Yırık'ın konuşması Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner'in konuşması - ElazığElazığ'da merkeze bağlı Bağlarca köyü kırsalında düzenlenen törende, 100 dekar alanda 5 bin fidan toprakla buluşturuldu.

11.11.2020 14:32  Güncelleme: 14:44

Programdan detaylar

Katılımcılardan detaylar

Fidanların dikilmesinden detay

Vali Erkaya Yırık'ın konuşması

Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner'in konuşması - Elazığ

Elazığ'da merkeze bağlı Bağlarca köyü kırsalında düzenlenen törende, 100 dekar alanda 5 bin fidan toprakla buluşturuldu.

Vali Erkaya Yırık, Geleceğe Nefes Ol" kampanyası kapsamında Elazığ'da 223 Bin fidanın toprakla buluşturulacağını söyledi.

Ağaçlandırma çalışmalarıyla Elazığ'ın yemyeşil bir kent haline geleceğini ifade eden Yırık, şöyle devam etti:

"Elazığ'da 223 bin fidanı, günde 7 bin 700 fidan olmak üzere geleceğimize nefes projesi ile toprakla buluşturuyoruz. Bizim insanlara, geleceğimize nefes olmamız lazım. Memleketimizi yeşillendirme amacıyla çıkılan bu yolda Sayın Cumhurbaşkanımıza böyle bir yol açtığı için şükranlarımızı sunuyoruz. Bu yeşillendirmeyle, yapılan bu çalışmayla inşallah geleceğimize, çocuklarımıza hepimize bir nefes olacak. Hayırlı olsun. İnşallah geleceğimiz yemyeşil olsun."

Programa, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kurum ve kuruluş müdürleri, kamu personeli, veliler ve öğrenciler katıldı.

Milli Ağaçlandırma Günü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milli Ağaçlandırma Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement