Mimar Sinan Köprüsü'ne Bakım - Son Dakika
Güncel

Mimar Sinan Köprüsü'ne Bakım

Mimar Sinan Köprüsü\'ne Bakım

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hizmet binası ve sahil otoparkına ulaşım sağlayan Mimar Sinan Köprüsü'nü bakıma alacak.

01.01.2014 12:15

Yaya ulaşımında kent merkezi ile sahil arasında önemli bir geçiş ağı oluşturan köprüler her gün binlerce vatandaş tarafından kullanılıyor. Kente farklı bir silüet kazandıran köprüler zaman zaman da fotoğraf meraklılarının anılarını kalıcı hale getirdikleri alanlar oluyor. Büyükşehir Belediyesi bu köprülerden biri olan Mimar Sinan Köprüsü'nü bakıma alıyor. Paslı kısımları temizlenecek olan köprü yeniden boyanacak.

PASLI KISIMLAR TEMİZLENECEK

Çalışma kapsamında 12 bin metrekarelik köprü yüzeyi boyanacak. Köprünün paslanmış ve boyası kalkmış kısımları zımpara işlemiyle temizlenecek. Daha sonra boyası kalkan yüzeyler bir kat epoksil astar boya ile boyanacak. İkinci kat astar boyanın da atılmasının ardından köprünün tüm yüzeyi boyanacak. Köprü poliüretan esaslı mevcut rengi olan metal gri tonda boya ile boyanacak.

8 FİRMA TEKLİF VERDİ

İşin yapımın üstlenecek firmayı belirlemek için ihale gerçekleştirildi. Büyükşehir ihale salonunda yapılan oturuma 8 firma teklif verdi. En düşük teklifi 147 bin TL ile Akcan Polat Mühendislik verirken, en yüksek teklif 420 bin TL ile Halil Fırat Saraner İnşaat'tan geldi. İhale komisyonu yüklenici firmayı belirledikten sonra yer teslimi yapılacak ve 6 ay içerisinde boyama işi tamamlanacak.

Firmalar Teklifler

Akcan Polat Mühendislik 147 bin TL
Ağır Yapı İnşaat 204 bin TL
Doğan Savaş Mühendislik 238 bin 920 TL
Dolunay Kimya 265 bin 500 TL
Altuğ İnşaat 294 bin TL
Panama İnşaat 351 bin TL
Mali Grup İnşaat 387 bin TL
Halil Fırat Saraner İnşaat 420 bin TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mimar Sinan Köprüsü'ne Bakım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement