Motosiklet Sürücüsü Emlakçı Dükkanına Daldı - Son Dakika
Güncel

Motosiklet Sürücüsü Emlakçı Dükkanına Daldı

Motosiklet Sürücüsü Emlakçı Dükkanına Daldı

Bursa'da dikkatsizlik sonucu kullandığı motosikletin kontrolünü kaybeden Ali Adak, bir emlakçı dükkanının camlarını kırarak içeri girdi.

14.04.2014 23:14  Güncelleme: 23:16

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 16.00 sıralarında meydana geldi. 16 F 8941 plakalı motosikleti ile Atatürk Bulvarından Hal Yanı Sokağa dönüş yapan Ali Adak, bir anda motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan motosiklette elini gazdan çekemeyen yaşlı adam, ilginç bir şekilde emlak dükkanından içeri daldı. Camları kırarak işyerine giren motosiklet, dükkanın içerisindeki duvara çarparak durabildi.

Kazada motosiklet sürücüsü yaşlı adam ağır şekilde yaralanırken o esnada içeride olan işyeri sahibi kazayı yara almadan atlattı. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 acil servise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kırılan camların arasında kanlar içerisinde kalan yaşlı adamı ilk müdahaleyi burada yaptıktan sonra ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Ali Adak, hastanede tedavi altına alındı.

İşyerine giren motosiklet kurtarıcı yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, işyerinin camları ve kapıları da kırılarak büyük hasar meydana geldi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Motosiklet Sürücüsü Emlakçı Dükkanına Daldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement