Muhabirleri Yaralayan Şahıs Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Muhabirleri Yaralayan Şahıs Yakalandı

Muhabirleri Yaralayan Şahıs Yakalandı

İzmir'in Konak ilçesinde trafik kazasının ardından çıkan tartışmada muhabirleri tabancayla ateş açarak yaralayan şahıs yakalandı.

21.01.2012 19:40

İzmir'in Konak ilçesinde trafik kazasının ardından çıkan tartışmada muhabirleri tabancayla ateş açarak yaralayan şahıs yakalandı.

Çarşamba gecesi saat 23.30 sıralarında Montrö Meydanı'ndaki kavşakta meydana gelen olayda, Habertürk Gazetesi magazin muhabiri Yunus Emre Çınar yönetimindeki 35 AV 1491 plakalı otomobil, A.A. yönetimindeki ciple çarpışmıştı . Kazanın ardından çıkan tartışmanın ardından A.A.'nın olay yerine çağırdığı E.A., belinden çıkardığı tabanca ile otomobilde bulunan muhabirler Yunus Emre Çınar, Aydın Çetinkaya'yı tabanca ile yaralamıştı. Daha sonra beş kişilik grup, Diva Dergisi muhabiri Barış

Can Şahintaş ve Mega

Life dergisi muhabiri Selçuk Baş'ı da sopa ile darp etmişti. Olayın ardından harekete geçen polis, cip sürücüsü A.A. ile kavgaya karıştığı belirlenen R.A.'yı yakaladı. İki zanlı, ifadelerinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

MUHABİRLER TEŞHİS ETTİ

Olayın ardından soruşturmasını genişleten Cinayet Büro Amirliği ekipleri, arbede sırasında tabancasını kullandığı belirlenen E.A.'yı (26), Basmane Semti'nde evine giderken yakaladı. Hastanede tedavilerinin ardından taburcu edilen gazetecilerden Çınar ve Çetinkaya, emniyete gelerek kendilerine ateş eden E.A.'yı teşhis etti.

SUSMA HAKKINI KULLANDI

Tabancayı kullandığı gazeteciler ve polis memurları tarafından teşhis edilen E.A., emniyet müdürlüğünde susma hakkını kullandı. İşlemleri tamamlanan E.A., 'silahla adam yaralama ve darp' suçlarından adliyeye sevk edildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Muhabirleri Yaralayan Şahıs Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement