Murat Göğebakan İçin Yapılan Amatör Şarkı Sosyal Medyada Rekor Kırdı - Son Dakika
Güncel

Murat Göğebakan İçin Yapılan Amatör Şarkı Sosyal Medyada Rekor Kırdı

Murat Göğebakan İçin Yapılan Amatör Şarkı Sosyal Medyada Rekor Kırdı

Murat Göğebakan'ın cenazesine katılan Kasım Yasdıoğlu isimli hayranı, geri dönerken otomobil içerisinde ünlü sanatçı için söylediği şarkıyla sosyal medyayı salladı.

03.08.2014 12:34  Güncelleme: 14:12

Tedavi gördüğü kanser hastalığından dolayı hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Murat Göğebakan'ın cenazesinin Adana'da toprağa verilmesinin ardından, cenaze törenine katılan bir hayranının otomobil kullanırken söylediği şarkı, sosyal medyada tıklanma rekoru kırdı.

CENAZEDEN GERİ DÖNERKEN SÖYLEDİ

Murat Göğebakan'ın cenazesi Adana Buruk Mezarlığı'nda toprağa verildi. Osmaniye'nin Kadirli ilçesinden şarkıcının cenazesine katılan Kasım Yasdıoğlu isimli hayranı geri dönerken otomobil içerisinde Murat Göğebakan için kendi yazdığı şarkıyı söylerken bir başkası o anları kayda aldı. Sosyal paylaşım sitelerine yüklenen amatör klip yüzlerce kişi tarafından tıklanarak paylaşıldı.

Otomobil içerisinde söylenen duygusal şarkı şimdi sosyal medyada tıklanma rekoru kırıyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Murat Göğebakan İçin Yapılan Amatör Şarkı Sosyal Medyada Rekor Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • hacı bumbala: bir tek o öldü bu dünyada, çok önemli birisiydi :) 2 tane şarkıyla ilah yaptılar . 5 32 Yanıtla
  • İSYAN: HAKKINI YEMİŞLER . HARCANMIŞSIN. İKİ DUA OKU DAHA İYİ. 22 9 Yanıtla
  • İrfan ÇELİK: allah rahmet eylesin. 20 3 Yanıtla
  • ALLAH RAHMET EYLESİN: Ya insanlarda duygu denilen bir şey vardır, ne manasızca eleştiriyorsunuz, herkesin duygularını ifade etme şekli farklıdır, adamın dua etmediğinini nereden biliyorsunuzda hemen saldırıyorsunuz. Biz gerçekten millet olarak vicdanımızı, hislerimizi kaybettik, esas bize Allah rahmet eylesin, oturunda önce kendinize okuyup, üfleyin. 10 0 Yanıtla
  • gokcer.g.: Olayı ne kadar saptırıyorsunuz nereden biliyorsunuz Fatiha okumadığını belki adam hatim indirmiştir. Ne duygusuz insanlarsınız biraz anlayışlı olun. Adam içinden gelmiş şarkı söylemiş ama siz şarkı filan dinlemezsiniz değilmi. Sırf yorum yazmak için yazmışsınız belliki iş güç yok. . 5 3 Yanıtla

Advertisement