Murat Kurum: İstanbul'un tüm ilçelerine metro gidecek - Son Dakika
Güncel

Murat Kurum: İstanbul'un tüm ilçelerine metro gidecek

Murat Kurum: İstanbul\'un tüm ilçelerine metro gidecek

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Maltepe'de seçim koordinasyon merkezi açılışında yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine metro hattı yapacaklarını ve mevcut metro hattını 5 yılda 650 kilometreye çıkaracaklarını söyledi. Ayrıca, sosyal yardımlarda adaleti sağlayacaklarını ve emeklilere destek ödemesi yapacaklarını belirtti.

12.02.2024 20:43  Güncelleme: 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Maltepe'de seçim koordinasyon merkezi açılışına katıldı. Açılışta konuşan Kurum, İstanbul'daki metro çalışmalarına dikkat çekerek; 5 yılda İstanbul'un metro gitmeyen hiçbir ilçesi kalmayacak. Her ilçemize metro gidecek ve 5 yılda 328 kilometre olan metro hattını 650 kilometreye çıkaracağız" dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Murat Kurum Maltepe'de seçim koordinasyon merkezi açılışına katıldı. Kurum, "5 yılda İstanbul'un metro gitmeyen hiçbir ilçesi kalmayacak. Her ilçemize metro gidecek ve 5 yılda 328 kilometre metro hattını 650 kilometreye çıkaracağız. 31 Mart akşamı tüm İstanbul kazanacak. İstanbul'un anneleri kazanacak. İstanbul'un gençleri kazanacak ve el birliği içerisinde o hayallerimizi, projelerimizi gerçekleştireceğiz. İstanbul'un her sokağında dönüşüm yaparak Maltepe'de riskli hiçbir yapı bırakmayana kadar 650 bin konutun dönüşümünü 5 yılda gerçekleştireceğiz. 5 yılda İstanbul'a metro gitmeyen hiçbir ilçesi kalmayacak. Her ilçemize metro gidecek ve beş yılda 328 kilometre metro hattını 650 kilometreye çıkaracağız. Bir kavşak ya, bir kavşağı düzenlesem trafik çözülür. Bunlar şehirden bir haber. Ne zaman şehirde bir iş olsa, gündemleri hep farklı. Hep farklı bir gündem peşinde koştular. İstanbul'u basamak olarak gördüler. Ama biz İstanbul'da hızlı bir şekilde bu adımları atacağız. Sosyal yardımda adaleti getireceğiz. Emekli kardeşlerimiz ihtiyaç sahibi emeklilerimize ayda 2500 lira büyükşehir belediyesinden destek ödemesi yapacağız. Gençlerimize, kadınlarımıza yeni iş kuracak evlatlarımıza 100 bin lira sermaye desteği vereceğiz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Murat Kurum: İstanbul'un tüm ilçelerine metro gidecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement