MÜSİAD Kırşehir Şubesine yeni başkan atandı - Son Dakika
Güncel

MÜSİAD Kırşehir Şubesine yeni başkan atandı

MÜSİAD Kırşehir Şubesine yeni başkan atandı

MÜSİAD Kırşehir Şubesi, iş insanı Ali Rıza Aslan'ı yeni başkan olarak atadığını duyurdu. Sağlık sorunları yaşayan eski başkan Enes Mehmet Polat'ın yerine atanan Aslan'a başarı dileklerinde bulunuldu. Polat, yeni yönetimin kentteki çalışmaları ve hizmetleri daha ileriye taşıyacağına inandığını belirtti.

02.02.2024 16:13

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kırşehir Şubesi Başkanlığına iş insanı Ali Rıza Aslan'ın getirildiği bildirildi.

MÜSİAD Kırşehir Şubesinden yapılan yazılı açıklamada, sağlık sorunları yaşayan Enes Mehmet Polat'ın yerine Aslan'ın atandığı kaydedildi.

Halihazırda MÜSİAD Kırşehir Şube Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Ali Rıza Aslan'ın MÜSİAD Genel Merkezince yapılan istişareler neticesinde Şube Başkanı olarak atandığı vurgulanan açıklamada, Aslan'a başarı dileklerinde bulunuldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen eski başkan Polat, geçirdiği rahatsızlıktan dolayı görevi devrettiğini, yeni yönetimin kentteki çalışmaları, hizmetleri daha ileriye taşıyacağına inandığını aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MÜSİAD Kırşehir Şubesine yeni başkan atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement