Müslüm Baba Seçti, Yunus Bülbül Okudu - Son Dakika
Güncel

Müslüm Baba Seçti, Yunus Bülbül Okudu

Müslüm Baba Seçti, Yunus Bülbül Okudu

40. albüm hem ağlatacak hem oynatacak.

04.05.2013 15:34

Yunus Bülbül, 1971 yılında 'Karar Verdim İçmemeye/ Gençlik Baharı' adlı bestelerini 45'lik plak yaparak profesyonel müzik hayatına başladı.. Yıl 2013.. Yunus Bülbül; müzik yaşamının 42. yılını kutluyor.. Yunus Bülbül; müzik yaşamının 42. yılında 40. 'damar' albümü ile yeniden müzikseverlerin karşısında.. Üstelik üç ismi olan çok çok özel bir albümle.

Eflatun Müzik (Medeni Uçar) etiketiyle geçtiğimiz günlerde müzik marketlerin raflarını süslemeye başlayan albüm; 'Bir Dedi İki Dedi Üç Dedi', 'İltica Ettim Sana' ve 'Anam Yok Babam Yok' adlarını taşıyor.

Albümün kartonetinde yapımda emeği geçenlerin imzaları yer alırken biri hayli dikkat çekici: Müslüm Gürses.. Yunus Bülbül'ün 35 yıllık kader arkadaşı.. Onunla birlikte sayısız sinema ve televizyon filmi, televizyon dizisi çeviren ve özel televizyonlarda şov programları yapan Yunus Bülbül, 40. albümünün eser seçimini ona bıraktı.

Ve yüzlerce Yunus Bülbül bestesi arasından vefatından iki ay kadar önce Müslüm Gürses tarafından seçilen 12 eser albüme girmeye hak kazandı.. Ve Bülbül, bu albümü çıkarmak için Müslüm Baba'nın 52'sinin çıkmasını bekledi.. Ve işte o albüm çıktı.

Aranjörlüğünü Özcan Şenyaylar'ın yaptığı albümde yer alan eserler sırasıyla şöyle: İltica Ettim Sana/ Bir Dedi İki Dedi Üç Dedi/ Anam Yok Babam Yok/ Ayrılıyorsun/ Yasak Koydum Gönlüme/ Kaderim/ Işığım Sensin/ Sinoplum/ Mutlu musun Sen/ Gitme Dedim Dinlemedi/ Depresyona Girdim/ Bir Çocuk İki Çocuk (Ah Şu Çocuklar)

Evet: Yunus Bülbül gene hem ağlatacak.. Hem oynatacak.. Kısa sürede dillerde yine marş olacak şarkılarıyla geri döndü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Müslüm Baba Seçti, Yunus Bülbül Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement