Müşteriyi Öldüren Kahvecinin 'Küfür' İddiasını Tanıklar Yalanladı - Son Dakika
Güncel

Müşteriyi Öldüren Kahvecinin 'Küfür' İddiasını Tanıklar Yalanladı

Müşteriyi Öldüren Kahvecinin \'Küfür\' İddiasını Tanıklar Yalanladı

BURSA'da kendisine küfür ettiği iddiasıyla 67 yaşındaki Mustafa Yavuz'u bıçaklayarak öldürdürmekten yargılanan kahveci 33 yaşındaki Hüseyin Bayındır ömür boyu hapis istemiyle yargılanıyor.

02.10.2016 10:36

BURSA'da kendisine küfür ettiği iddiasıyla 67 yaşındaki Mustafa Yavuz'u bıçaklayarak öldürdürmekten yargılanan kahveci 33 yaşındaki Hüseyin Bayındır ömür boyu hapis istemiyle yargılanıyor. Duruşmada, Yavuz'un kendisine küfür ettiği iddiasını tekrarlayan Hüseyin Bayındır'ın bu sözleri tanıklar tarafından doğrulanmadı.

Merkez Nilüfer ilçesi Dağyenice Mahallesi'deki evinin bahçesinde geçen yılın ağustos ayında, bir süre alkol alan Hüseyin Bayındır, babasına ait ve birlikte işlettiği kahveye geldi. Bu sırada burada oturan Mustafa Yavuz'u gören evli ve 2 çocuk babası Hüseyin Bayındır yanına gitti. Kahvede diğer müşterilerin yanında iddiaya göre, "Bana akşam niye küfür ettin?" diyen Hüseyin Bayındır, Yavuz'u karnından bıçakladı. Hüseyin Bayındır daha sonra Gümüştepe Mahallesi'nde polise teslim oldu. Yavuz ise, kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen 7 gün sonra öldü.

Bursa 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakkında 'Kasten adam öldürmek' suçundan ömür boyu hapis istemiyle hakkında dava açılan Hüseyin Bayındır'ın yargılanmasına başlandı. Duruşmaya, sanık ile öldürülen Mustafa Yavuz'un yakınları ve avukatları katıldı.

Duruşmada savunmasını yapan Bayındır, babasıyla birlikte köy kahvesini çalıştırdığını belirterek, şöyle dedi:

"Olaydan bir gün önce ölen şahıs yanındaki kişilere, 'bu kahveyi bunlardan almak lazım' deyip, küfürlü sözler söyledi. Bir gün sonra ben evin bahçesinde 4 tane bira içtim daha sonra kahveye geldim. Kendisi ile konuştum, bana küfür etti. Hakaret edince zoruma gitti ve yanımdaki bıçağı salladım. Karın boşluğuna geldi. Olay yerinde 1-2 dakika durduktan sonra babamlar geldi. Ardından Gümüştepe Mahallesi'nde durumu zabıtaya anlattım. Polis gelip, beni teslim aldı. Amatem'de 5 yıldır alkol tedavisi görüyorum."

"ÖLMEDEN ÖNCE EŞİNE ANLATMIŞ"

Öldürülen Mustafa Yavuz'un eşi Zeyni Yavuz ise, eşinin olay günü ikindi namazını kılmaya gittiğini, daha sonra bıçaklandığını belirtirken, "Bir gün önce eşim kahveye gitmemişti. Yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede kendisiyle konuştum. Bana, 'Hiçbir şey demeden bana bıçağı sapladı. Küfür etmedim' dedi. Eşim zaten küfür eden bir kişi değildir. Ben bu zamana kadar hiç şahit olmadım. Kendisi 5 sefer hacca gitmişti" diye konuştu.

"GELİR GELMEZ BIÇAĞI SAPLADI"

Olay sırasında kahvede oturan tanık İsmail Aysi ise, camiden çıktıktan sonra Mahmut Yavuz ile bahçede karşılık oturduklarını belirterek, "Sanık gelir gelmez, 'Niye bana akşam küfür ettin' deyip, bıçağı sapladı. Ben yaralıyı tuttum. Sonra bıçakla tekrar geldi. Bana, 'Sen de mi onlarla berabersin' dedi. Babası, Hüseyin'e 'Ne yapıyorsun?' deyince bıçağı masaya saplayıp gitti" dedi.

Mahkeme heyeti, tanık ve sanıkları dinledikten sonra eksik evrakların giderilmesi için duruşmayı erteledi.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Müşteriyi Öldüren Kahvecinin 'Küfür' İddiasını Tanıklar Yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement