Nevşehir Valisi Becel, Sürücüleri Uyardı - Son Dakika
Güncel

Nevşehir Valisi Becel, Sürücüleri Uyardı

Kapadokya bölgesindeki güvenlik önlemlerinin artırıldığı 9 günlük bayram tatilinde, Nevşehir'de trafik kontrol ve denetlemeleri artırıldı. Sürücüleri trafik kurallarına uymaları için uyarıda bulunan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, sürücü ve yolcuların can güvenliklerini sağlamaları için dikkatli olmalarını, emniyet kemerlerini takmalarını, uykusuz bir şekilde direksiyon başına geçmemelerini ve hız sınırlarına riayet etmelerini rica etti.

27.06.2023 14:23

Nevşehir Valisi Becel sürücüleri uyardı

NEVŞEHİR - 9 günlük bayram tatilinin başlaması nedeniyle Kapadokya bölgesindeki güvenlik önlemleri de üst seviyeye çıkartıldı.

Bayram tatilini Kapadokya bölgesinde geçirecek vatandaşların yanı sıra, farklı tatil noktalarına ve memleketlerine gidecek olan vatandaşların geçiş güzergahı olan Nevşehir'de trafik kontrol ve denetlemeleri artırıldı. Yapılan denetlemeleri yerinde inceleyen Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, sürücüleri trafik kurallarına uymaları için uyardı. Sürücü ve yolcular ile sohbet de eden Vali Becel, sürücü ve yolcuların Kurban Bayramını da kutladı.

Nevşehir Valisi Becel; "Böyle anlamlı ve güzel bir günde bayram nedeniyle yola çıkacak olan vatandaşlarımızın da can güvenliklerini sağlamak adına dikkatli olmalarını, emniyet kemerlerini takmalarını, uykusuz bir şekilde direksiyon başına geçmemelerini, hız sınırlarına riayet etmelerini özellikle rica ediyorum" dedi.

Nevşehir Valisi Becel, Sürücüleri Uyardı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nevşehir Valisi Becel, Sürücüleri Uyardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement