New York'ta sinagogun altındaki gizli tünelden çıkan kanlı yatak ve bebek arabası infial yarattı - Son Dakika
Güncel

New York'ta sinagogun altındaki gizli tünelden çıkan kanlı yatak ve bebek arabası infial yarattı

New York'ta bulunan bir sinagogun altında yasa dışı şekilde inşa edilmiş tünellerin ortaya çıkması hem ABD'de hem dünyada büyük yankı uyandırdı. Tünellerdeki bebek arabası ve kanlı yataklar, organ kaçakçılığı ve çocuk istismarı gibi korkunç iddiaları gündeme getirdi. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler infial yarattı, Amerikalılar olayın tüm yönleriyle aydınlatılmasını istiyor.

09.01.2024 19:45  Güncelleme: 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin New York kentindeki bir sinagogun altında yasa dışı şekilde inşa edilmiş tünellerin ortaya çıkması dünyanın gündemine oturdu.Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflardaki kanlı yataklar ve tüneller içerisindeki bebek arabası sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ortaya atılan iddialar ise vahim. Bazıları sinagogu genişletmek için bazıları ise organ kaçakçılığı ya da çocuk istismarı için tünelin kazılmış olabileceğini öne sürüyor.

New York'ta Sinagogun Altında Yasa Dışı Tüneller Bulundu

SİNAGOGUN ALTINDA GİZLİ TÜNELLER TESPİT EDİLDİ

New York'ta Brooklyn Crown Heights 770 Eastern Parkway'de bulunan ve Yahudilerin yoğun olarak kullandığı "Chabad-Lubavitch World Headquarters" adlı sinagog, polis baskınına uğradı.

Baskında, sinagogun altında kazılmış gizli tüneller tespit edildi. Bu sırada, aralarında sinagogda eğitim gören öğrencilerin de bulunduğu, polise mukavemet gösteren ve tünellerden kaçmaya çalışan kişiler gözaltına alındı.

New York'ta Sinagogun Altında Yasa Dışı Tüneller Bulundu

KORKUNÇ İDDİALAR VAR

Sosyal medya hesaplarında, tünellerin pandemi döneminde gizlice ibadet edebilmek amacıyla veya kadınların gizlice içeri girebilmesi için kazıldığı gibi iddialar yer alırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Bazıları ise organ kaçakçılığı ya da çocuk istismarı için tünelin kazılmış olabileceğini öne sürüyor.

Öte yandan Amerikan medyasına yansıyan bazı haberlerde, 6 ay öncesine kadar tünellerin kazılmasıyla ilgili çalışmaların olduğu öne sürüldü.

New York'ta Sinagogun Altında Yasa Dışı Tüneller Bulundu

KANLI YATAK VE BEBEK ARABASI GÖRÜNTÜLERİ İNFİAL YARATTI

Sosyal medya hesaplarına yansıyan görüntülerde ise kazı yapılan bazı bölümlerde kirli ve eski yataklar ile ahşap kaplama bölümleri dikkati çekti.

Öte yandan kanlı yatakların taşındığı görüntüler ve tüneller içerisindeki bebek arabası sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

New York'ta sinagogun altındaki gizli tünelden çıkan kanlı yatak ve bebek arabası infial yarattı


New York\'ta sinagogun altındaki gizli tünelden çıkan kanlı yatak ve bebek arabası infial yarattı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel New York'ta sinagogun altındaki gizli tünelden çıkan kanlı yatak ve bebek arabası infial yarattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mustafa POLAT: Mukaddes kitabımız noktayı koymuş “Lekum dinikum veliyedin” yani “sizin dininiz size benim dinim bana” Allah aşkına milletin inançlarını küçümsemeyin ya da bir dine mensup kişileri rencide etmeyin.. 17 93 Yanıtla
  • Serkan Çakar: o yataklarda neler yapıldı araştırılsın kimlere işkenceler döndü neler oldu bizi de aydınlatın 12 1 Yanıtla

Advertisement