Niğde'de 15 yaşındaki kız çocuğunun zorla evlendirilmeye çalışılmasıyla ilgili 5 kişi gözaltına alındı - Son Dakika
Güncel

Niğde'de 15 yaşındaki kız çocuğunun zorla evlendirilmeye çalışılmasıyla ilgili 5 kişi gözaltına alındı

Niğde'nin Altunhisar ilçesinde yaşayan 15 yaşındaki bir kız çocuğunun zorla evlendirilmeye çalışılmasıyla ilgili soruşturmada, iki aileden 5 kişi gözaltına alındı. Kız çocuğu jandarma tarafından koruma altına alınmış ve bir kuruluşa yerleştirilmişti. Gözaltına alınan kişiler, ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

05.07.2023 15:24  Güncelleme: 15:27

ENES CAN ÖZMEN

Niğde'de 15 yaşındaki bir kız çocuğunun zorla evlendirilmeye çalışılmasıyla ilgili soruşturmada, iki aileden 5 kişi gözaltına alındı.

Niğde'nin Altunhisar ilçesine bağlı Keçikalesi kasabasında yaşayan ve teyzesinin oğlu ile zorla evlendirildiğini söyleyerek sosyal medyadan yardım isteyen 15 yaşındaki A.Ö., jandarma tarafından koruma altına alınmış, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı bir kuruluşa yerleştirilmişti.

A.Ö.'nün annesi D.Ö., babası B.Ö., 21 yaşındaki damat A.Ö., damadın annesi Ş.Ö. ve babası S.Ö., bugün jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahsılar, ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Niğde\'de 15 yaşındaki kız çocuğunun zorla evlendirilmeye çalışılmasıyla ilgili 5 kişi gözaltına alındı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Niğde'de 15 yaşındaki kız çocuğunun zorla evlendirilmeye çalışılmasıyla ilgili 5 kişi gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement