NİŞ Kafe Bursa Protokolünü Ağırladı - Son Dakika
Güncel

NİŞ Kafe Bursa Protokolünü Ağırladı

NİŞ Kafe Bursa Protokolünü Ağırladı

Vali Şahabettin Harput Nilüfer İş Okulunda Okuyan Öğrencilerin Anneleri Tarafından Perşembe Günlerine Özel Olarak Hazırlanan Gözlemelerin De Tadına Baktı.

02.06.2011 19:41  Güncelleme: 19:42

Şubat 2010'da açılan Nilüfer İş Okulu'na bağlı olarak hizmet veren Niş Kafe'yi ziyaret eden Vali Şahabettin Harput Nilüfer İş Okulunda okuyan öğrencilerin anneleri tarafından perşembe günlerine özel olarak hazırlanan gözlemelerin de tadına baktı.

Cumhuriyet Başsavcısı Namık Yılmaz, Bursa Bölge Adliye Mahkemeleri Başsavcısı Sait Gürlek, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Nizamettin Keleş, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ertuğrul Yılmaz, Uludağ Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr.Özgür Akgün Karabulut, Teknik Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ali Sürmen, MİT Başkanı A. Fahir Alkım, Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, İl Jandarma Komutanı V. Halil İyigün, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ile birlikte NİŞ Cafe'de öğle yemeğinde buluşan Vali Harput Nilüfer İş Okulunda okuyan öğrencilerin anneleri tarafından perşembe günlerine özel olarak hazırlanan gözlemelerin tadına baktı.

Kafe'nin Bursa için önemine değinen Vali Şahabettin Harput, "Bursa'mızın gururu diyebileceğimiz çok önemli çok nezih bir müesseseyi özellikle ilgili arkadaşlarımla beraber ziyaret ediyorum. Bütün Dünya'nın önemli sorunlarından bir tanesi, engelli vatandaşlarımıza karşı yeterince duyarlı davranamayışımız, onların sorunlarına ilgi gösteremeyişimizdir. Nilüfer bölgemizde özellikle bir model olarak geçtiğimiz sene hizmete sokulan bu engellilere yönelik iş okulu ve ardından bu kafe Bursa için olduğu kadar, ülkemiz içinde gurur vesilesi olmuştur." dedi.

Bursaspor Teknik Direktör'ü Ertuğrul Sağlam'ın kalite ödülü yarışmasında ilk üç sıraya giren NİŞ Kafe'yi desteklemek amacı ile Ankara'da olduğunu belirten Vali Harput "NİŞ Kafemiz Türkiye genelinde 40 benzeri okulunda bulunduğu kalite ödülü yarışmasında ilk üç sıraya girmiş durumda. Öğrendiğimiz kadarı ile Bursaspor Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam NİŞ Kafe'nin ilk üç sıraya girmesi halinde Ankara'ya gelip NİŞ Kafeyi desteklemek için söz vermiş.

Değerli hocamız şu anda NİŞ Kafeyi desteklemek için Ankara'da bulunuyor kendisine bu desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel NİŞ Kafe Bursa Protokolünü Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement