Nt Mağazaları'ndan Okul Alışverişleri İçin Uyarı - Son Dakika
Güncel

Nt Mağazaları'ndan Okul Alışverişleri İçin Uyarı

Nt Mağazaları\'ndan Okul Alışverişleri İçin Uyarı

NT Mağazaları’nın Kırtasiye Kategori Yöneticisi Sinan Sarıbaş, okul alışverişinde sağlıklı ürün almak için güvenilir yerlerin tercih edilmesi gerektiğini bildirdi.

20.09.2013 12:35

NT Mağazaları'nın Kırtasiye Kategori Yöneticisi Sinan Sarıbaş, okul alışverişinde sağlıklı ürün almak için güvenilir yerlerin tercih edilmesi gerektiğini bildirdi.

NT açıklamasında okul alışverişinde en çok dikkat edilmesi gereken konunun ürünlerin sağlıklı olup olmadığı belirtilerek, bu durumun okul sezonunda güvenilir yerlerden alışveriş yapmanın önemini daha çok öne çıkardığı ifade edildi.

NT'nin sağlıklı ürün tedariki ve satışı hassasiyetini sürdürmeye devam ettiğinin belirtildiği açıklamada, NT'nin CE Belgesi, İSO Belgesi gibi kalite belgelerine sahip olan ve gerekli laboratuvar testlerinden geçerek Bakanlık onaylı olan ürünleri raflarına koyduğu kaydedildi.

NT Mağazaları Kırtasiye Kategori Yöneticisi Sinan Sarıbaş sektörün öncüsü olarak NT'nin sağlıklı, çevreci ve kaliteli ürünleri ekonomik şekilde müşterilerine sunma hassasiyetinin önemine dikkati çekti.

Sarıbaş, "Okul alışverişinde sağlıksız kırtasiye ürünleriyle karşılaşmamak için velilerimize ve çocuklarımıza güvenli yerlerden alışveriş yapmalarını özellikle öneriyoruz. Bu konuda, tüketicilerin bilmediği ve sonrasında hakkını arayamayacağı bir yerden alışveriş yapmasının geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlığını tehdit edebileceğinin unutulmaması gerekir" ifadelerini kullandı.

Kullanımı sınırlandırılmış fitalat kimyasal maddesini içeren ürünler konusunda tüketicileri uyaran Sarıbaş, NT olarak yasak olmamasına karşın tüketiciye karşı sorumluluk gereği solvent içeren ürünleri de satmadıklarını kaydetti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nt Mağazaları'ndan Okul Alışverişleri İçin Uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement