Öğretmenlerin Bıçaklandığı Okulda Basın Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Öğretmenlerin Bıçaklandığı Okulda Basın Açıklaması

Gaziantep’te müdür ve yardımcısı madde bağımlıları tarafından bıçaklanan okulun önünde toplanan bazı sendikalar, basın açıklaması yaparak öğrencilerle birlikte yaşanan olayı kınadı.

14.03.2014 14:53

Gaziantep'te müdür ve yardımcısı madde bağımlıları tarafından bıçaklanan okulun önünde toplanan bazı sendikalar, basın açıklaması yaparak öğrencilerle birlikte yaşanan olayı kınadı.

Madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Hüseyin Ö. ve Ulaş D., dün öğle saatlerinde Kocatepe Mahallesi'nde bulunan İsmet Paşa Anadolu Lisesi'ne girmek istemiş ancak Okul Müdürü Ali Özpolat ve yardımcısı Savaş Ahmet Aksu girişlerine izin vermeyince bu şahısların bıçaklı saldırısına uğrayarak yaralanmıştı.

Bugün sabah saatlerinden itibaren derslere girmeyen öğrencilere destek vermek için bazı sendika temsilcileri ve üyeleri okulun önüne geldi. Burada toplanan kalabalık grup, öğrencilerle birlikte bir basın açıklaması yaptı. Eğitim Bir-Sen, Türk Eğitim-Sen, Eğitim İş-Sen, Eğitim-Sen ve Tüm Memur-Sen Konfederasyonu Gaziantep İl Temsilcilikleri tarafından ayrı ayrı basın açıklaması yapıldı. Basın açıklaması sırasında slogan atan öğrenciler, yaşanan olaylara tepki gösterdi.

Öte yandan bazı öğrenciler öğretmenlerinin kanlı gömleği ve kravatını okulun duvarlarında bulunan tel örgülere astı. Yapılan basın açıklamasının ardından kalabalık grup sessizce dağıldı. - GAZİANTEP

Öğretmenlerin Bıçaklandığı Okulda Basın Açıklaması
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öğretmenlerin Bıçaklandığı Okulda Basın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement