Okul Sporlarında Heyecan Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Okul Sporlarında Heyecan Devam Ediyor

Okul Sporlarında Heyecan Devam Ediyor

Şanlıurfa'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları müsabakalarında dereceye girenlere ödülleri verildi.

02.01.2015 11:08

Şanlıurfa'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen 2014-2015 eğitim-öğretim yılı Okul Sporları müsabakalarında heyecan sürüyor.

Gençlik Spor Genel Müdürlüğü bünyesindeki il müdürlükleri nezdinde yürütülmeye başlanan ve sportif faaliyetler ile organizasyonların temelini oluşturan okul sporlarında katılımların giderek arttığı belirtildi.

Yeni sezonda yine yüzlerce okulun katılımıyla futbol, basketbol, voleybol, atletizm, badminton, Futbol, Futsal, Halk oyunları,Güreş, Hentbol, Judo, Kros, Masa Tenisi, Satranç, Taekwondo ve Tenis gibi 15 branşta müsabakaların devam ettiği açıklandı. Basketbol ve Futbol Genç Erkekler ve Genç Kızlar, kategorilerinde sezonun birinci dönemi boyunca sürecek olan müsabakalar çerçevesinde bazı branşlarda müsabakalar tamamlanırken, diğer branşlarda ise katılımcı okulların kıyasıya mücadelesi devam ediyor.

DERECEYE GİREN TAKIMLARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Sona eren birinci dönem müsabakalarının ardından dereceye giren takılar belli oldu. Sona eren müsabakalarda dereceye girenlere kupa ve madalyaları verildi. Genç Kızlar ve Genç Erkekler Kategorilerindeki diğer branşların yanı sıra Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar, Küçük Erkekler ve Küçük Kızlar kategorilerinde olmak üzere tüm branşlarda müsabakalar heyecanla devam ediyor.

Başarılı olacak okul takımlarının Şanlıurfa'yı Türkiye Şampiyonalarında temsil edeceğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, "Burada ki başarılı takımımız bizi Türkiye Şampiyonası'nda temsil edecek. Okullarımızın yüksek katılımı ile tüm zamanların en yüksek katılımlı turnuvalarından birini yaşıyoruz. Öğrencilerimiz coşkuları ve heyecanları bizlere muhteşem bir dinamizm ve enerji verdi" dedi.

Yıldız, tüm sporcu ve antrenörlerin gösterdikleri centilmenliklerin örnek davranış olduğunu da sözlerine ekleyerek "Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı, sporcularımızı, beden eğitimi hocalarını, ailelerini turnuvada görev yapan hakemleri ve GAP Arena şube müdürü Murat Bağış'ı kutluyorum. Bize her türlü desteği sağlayan Gençlik Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a da teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Okul Sporlarında Heyecan Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement