Okyanuslar İçin Koşacaklar - Son Dakika
Güncel

Okyanuslar İçin Koşacaklar

Okyanuslar İçin Koşacaklar

adidas X Parley ve Runtastic, sporun birleştirici gücü ve ilham verici özelliğinden yola çıkarak okyanuslarda plastik atık kirliliğine karşı ortak bir hareket başlattılar.

29.06.2018 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

adidas X Parley ve Runtastic, sporun birleştirici gücü ve ilham verici özelliğinden yola çıkarak okyanuslarda plastik atık kirliliğine karşı ortak bir hareket başlattılar. Hareketin Türkiye ayağında ise bu yıl "adidas Runners İstanbul" önderliğinde 4 Temmuz'da Kınalıada'da yapılacak koşu ile denizlerdeki plastik atık kirliliğine karşı farkındalık yaratmak amaçlanıyor.

Adalar Kent Konseyi önderliğinde gerçekleştirilecek koşuya adidas Runners'ın yanı sıra çeşitli çevre örgütleri, gönüllüleri ve diğer koşu grupları da katılabilecek.

4 Temmuz'da Beşiktaş'tan 18: 15, Kabataş'tan 18: 30 ve Bostancı'dan 18: 30'da kalkacak teknelerde başlayacak etkinlik, Kınalıada'da yapılacak koşu ile devam edecek. Katılımcılar, 1.2 kilometrelik parkurda istedikleri kadar tur koşma fırsatı bulacaklar. Gecenin sonunda da ünlü müzisyen Melis Danişmend bir konser verecek.

Run For The Oceans etkinliği, bu harekete katılmak ve farkındalık çalışmasının parçası olmak isteyen herkese açık olacak. Kayıtlar adidas.com.tr/adidasrunners ya da Runtastic uygulaması üzerinden adidasrunners grubu içerisinde açılacak etkinliklerden sayfası üzerinden kayıt yapılabilecek. Kayıtlar Pazar günü saat 12: 00'da sınırlı sayıda açılacak.

Adidas X Parley ve Runtastic ile her bir kilometreye bir dolar kampanyası…

Her dakika, bir kamyon dolusu plastik atık okyanuslara dökülüyor. Her kilometrenin fark yaratabileceği Run For The Oceans hareketi ile Runtastic uygulaması üzerinden koşulacak her 1 km, 1 dolar bağış anlamına gelecek. Katılımcılar adına adidas tarafından yapılacak bağışların üst limiti 1 Milyon dolar. Kampanyanın tüm geliri plastik atık kirliliğinin okyanuslara ulaşmaması için yapılacak çalışmalara aktarılacak.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Okyanuslar İçin Koşacaklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement