Ölüm, Baba ve Oğlunu Cuma Namazına Giderken Yakaladı - Son Dakika
Güncel

Ölüm, Baba ve Oğlunu Cuma Namazına Giderken Yakaladı

Ölüm, Baba ve Oğlunu Cuma Namazına Giderken Yakaladı

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir belediye otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu cuma namazına giden baba ve oğul hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

11.07.2014 17:07

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir belediye otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu cuma namazına giden baba ve oğul hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Plevne Mahallesi, Bosna Caddesi ve Avcı Sokak kesişiminde meydana gelen kazada, 06 BK 7597 plakalı belediye otobüsü ile 06 YB 2967 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle kontrolden çıkan otobüs, kaldırımda yürüyen Ufuk Yonca ve oğlu Uğur Yonca'ya çarptı. Baba oğlu altına alan otobüs bir binanın bahçe duvarını yıkarak durabildi. Otobüs, park halindeki 2 araca da çarparak zarar verdi.

Kazada ayrıca, araç sürücüleri ve çevrede bulunan 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, baba oğlun yaşamını yitirdiğini tespit etti. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Otomobil sürücüsünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası otobüs, binanın bahçe duvarından uzun uğraşların ardından çıkarıldı. Bu arada, binanın bahçesinde bulunan çardakta başka bir kimsenin bulunmaması facianın boyutunun büyümesini engelledi.

Otobüsün altında kalarak hayatını kaybeden veren baba-oğulun cuma namazı için camiye gitmekte olduğu öğrenildi. Öte yandan, küçük Uğur'un yaz tatilinde bir erkek kuaföründe çıraklık yaptığı öğrenildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ölüm, Baba ve Oğlunu Cuma Namazına Giderken Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement