OMÜ İlahiyat Fakültesi'nde Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika
Güncel

OMÜ İlahiyat Fakültesi'nde Mezuniyet Coşkusu

OMÜ İlahiyat Fakültesi\'nde Mezuniyet Coşkusu

Samsun OMÜ İlahiyat Fakültesi'nin 33. döneminde mezun olan 397 öğrenci düzenlenen törenle mezuniyet belgelerini aldı.

12.06.2013 13:32  Güncelleme: 13:46

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin 33'üncü döneminde mezun olan 397 öğrenci düzenlenen törenle mezuniyet belgelerini aldı. Tören sonunda keplerini havaya atan mezunlar, büyük coşku yaşadı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İlahiyat Fakültesi 33'ncü dönem mezunları için Yaşar Doğu Spor Meslek Yüksek Okulu Spor Salonu'nda mezuniyet töreni düzenlendi. Törene OMÜ Rektör Vekili Prof.Dr. Hakan Leblebicioğlu, İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, öğretim üyeleri, mezun olan 397 öğrenci ile yakınları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, Kuran-ı Kerim okunmasıyla devam etti. Törende konuşan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Peker, 33 yıldır OMÜ İlahiyat Fakültesi'nden mezun olan öğrencilerin Türkiye'nin ve dünyanın çeşitli bölgelerinde insanlara İslamiyet'i anlattığını belirterek, "Fakültemiz bölgemizin en büyük, ülkemizin ise en önde gelen fakültelerinden biridir. Bütün mezunlarımız bizim yüz akımızdır. Onlarla gurur duyuyoruz. Sizler toplumun manevi mimarlarısınız. Bu açıdan bu önemli görevinizi yerine getirirken İslam dinini önce kendiniz yaşamalısınız. Sizler İslam dinini temsil ediyorsunuz bunu unutmayınız. Çalışın, ilkeli ve dürüst olun ve bu yoldaki rehberiniz olan Kuran-ı Kerimden ve Hz. Peygamberimizden feyiz alırsanız, Allah size yardım edecek ve sizler mutlaka başarılı olacaksınız" dedi.

Törenin açılış bölümü konuşmalarının ardından şiir ve müzik dinletisi sunuldu. Fakülteyi dereceye girerek bitiren öğrencilere mezuniyet belgelerin ve hediyelerini İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr Hayrettin Öztürk verdi. - Samsun

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement