Orhan Ölmez Ve Canan Çal, Mehmet'in Gezegeni'ne Konuk Oldu! - Son Dakika
Güncel

Orhan Ölmez Ve Canan Çal, Mehmet'in Gezegeni'ne Konuk Oldu!

Orhan Ölmez Ve Canan Çal, Mehmet\'in Gezegeni\'ne Konuk Oldu!

Orhan Ölmez ve Canan Çal, Kral TV ve Kral FM ortak canlı yayınında Mehmet'in Gezegeni'ne konuk oldu.

18.05.2018 15:20

Gezegen Mehmet'in sorularını içtenlikle yanıtlayan ikili, programda sevilen eserlerini de canlı olarak seslendirdi.

"Kral benim evim!"

Orhan Ölmez, programda Kral Grubu'nun kendisi için çok önemli olduğunu söyleyerek başladı. Ölmez, ilk albümünü çıkardığından beri Kral ismini gönlünde ve zihninde evi olarak gördüğünü söylerken, kendisini burada çok mutlu ve rahat hissettiğini de sözlerine ekledi.

" Filistin'deki kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun"

Programda Müslüman aleminin çok sıkıntılı bir süreçten geçtiğine de değinen Orhan Ölmez, "Uluslararası hukuku hiçe sayarak, hemen yanı başımızda bir takım devletler, bir takım hareketler yapıyor... İnsanları katlediyor. Allah, öncelikle Filistin'de haklı mücadelelerini sürdüren Müslüman arkadaşlarımız, dostlarımız, kardeşlerimiz, büyüklerimiz olmak üzere bütün Müslüman aleminin yar ve yardımcısı olsun" dedi.

"Yetenek sadece yeterli olmuyor"

Gezegen Mehmet'in programda Kral Grubu'nun başarılı işleri sonuna kadar desteklediklerine değinmesi üzerine Canan Çal da konuyla ilgili düşüncelerini dile getirdi. Türkü söyleyen isimlere yer veren radyoların her zaman başının tacı olduğunu belirten Canan Çal, "Biliyorsunuz ki; bizler kendimizi ifade edecek yerleri çok rahatlıkla bulamıyoruz. Sizin gibi radyocu büyüklerimiz, dostlarımız sayesinde yaptığımız işleri, insanlara ulaştırabiliyoruz. O yüzden sizler iyi ki varsınız "dedi.

"Abi biz senin CD'ni hangi reyona koyacağız"

Gezegen Mehmet'in programda Orhan Ölmez'e müzik tarzı nasıl tanımladığını sorması üzerine şarkıcı, "Valla ben de bilmiyorum. İlk albüm çıktığında perakende dükkanlarında, 'Abi biz senin CD'ni hangi reyona koyacağız?' diye sorunlar oluyordu" dedi. Bununla ilgili, kendi kendine bir sonuca vardığını belirten Ölmez; "Sonuçta ben müzik yapıyorum, sözünü, müziğini kendi yazdığım şarkıları düzenliyorum. Düzenlemeleri yaparken her yerden bir şeyler alıyorum. İçimden geldiği gibi söylüyorum" dedi.

"Önce kendimi kendime beğendireyim istiyorum"

Canan Çal, müzikal yolculuğunda "kimi örnek alıyorsun, kimden övgüler almak istiyorsun?" sorusuna her zaman kendini en çok eleştirenin yine kendisi olduğu yanıtını verdi. Çal, "En çok 'Tamam Canan bu olmuştur' dediğimde mutlu oluyorum. Kendimi, kendime beğendirmem çok zordur. Çünkü ben kendimi dinlerken hep kusur arıyorum" dedi. Şarkıcı, çalışmalarını önce kendine beğendirmek istediğini, bunu gerçekleştirdikten sonra ustaların, müzikseverlerin beğenisine sunduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Orhan Ölmez Ve Canan Çal, Mehmet'in Gezegeni'ne Konuk Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement